Europese Zeeatlas

Europese Zeeatlas

Europese Zeeatlas

Europese Zeeatlas

De Europese Zeeatlas biedt u een schat aan informatie over het zeemilieu in Europa. U vindt er gebruiksklare kaarten over thema's zoals natuur, toerisme, veiligheid, energie, vervoer, zeebodem, visbestanden en quota, aquacultuur en nog veel meer.

Maar u kunt ook uw eigen kaarten samenstellen, door te kiezen uit meer dan 200 verschillende kaartlagen over tal van onderwerpen. U kunt deze kaarten afdrukken, met anderen delen en in artikelen of presentaties opnemen. De atlas is het ideale instrument voor leerkrachten, onderzoekers en professionals, kortom, voor iedereen die meer wil weten over de Europese zeeën en kustgebieden

Kaart van de week

Steeds een nieuwe zee van informatie! Elke week verschijnt er op het Maritiem Forum een nieuwe "kaart van de week" rond een interessant thema. Duik erin en kies het ruime sop!

Lerarenkamer

Bent u een leerkracht met een uitgesproken belangstelling voor de zee? In de "lerarenkamer" van de Europese Zeeatlas vindt u oefeningen en informatiemateriaal voor leerlingen van allerlei leeftijden. Het is een open platform waar u informatie, lesmateriaal, inspiratie en nog veel meer kunt vinden en met anderen kunt delen!

Ontdek onze leermiddelen

Help