Meriasiat

Euroopan meriatlas

Euroopan meriatlas

Euroopan meriatlas

Euroopan meriatlas sisältää tietoa Euroopan meriympäristöstä. Sen käyttövalmiit kartat kattavat lukuisia teemoja, kuten luonto, matkailu, turvallisuus, energia, matkustajaliikenne, merenpohja, kalakannat ja saaliskiintiöt, vesiviljely jne.

Käyttäjät voivat selata ja tutkia yli 200 temaattisen karttatason katalogia ja luoda tasojen avulla omia karttojaan. Karttoja voi tulostaa, jakaa ja upottaa tiedostoihin. Meriatlas on oiva apuväline kouluille, tutkijoille ja alan ammattilaisille sekä kaikille Euroopan meristä ja rannikkoalueista kiinnostuneille.

Viikon kartta

Pysy kartalla! Maritime Forum -sivustolla esitellään joka viikko uusi "Map of the week", jossa on jokin mielenkiintoinen karttataso. Sukella mukaan tutkimaan omaa mertasi!

Opettajille

Oletko meristä kiinnostunut opettaja tai kouluttaja? Euroopan meriatlaksen "Teachers’ corner" sisältää eri ikäryhmille suunniteltuja tehtäviä ja tiedotusmateriaalia. Tällä kaikille avoimella alustalla voit löytää ja jakaa tietoa, opetusmateriaalia ja kaikkea inspiroivaa sisältöä!

Tutustu opetusmateriaaleihin

Ohjeita