θαλάσσια πολιτική

Ευρωπαϊκός Άτλας των Θαλασσών

Ευρωπαϊκός Άτλας των Θαλασσών

Ευρωπαϊκός Άτλας των Θαλασσών

Ο Ευρωπαϊκός Άτλας των Θαλασσών παρέχει πληροφορίες για το θαλάσσιο περιβάλλον της Ευρώπης. Οι χρήστες μπορούν να εμφανίσουν προκαθορισμένους και έτοιμους προς χρήση χάρτες που καλύπτουν θέματα όπως η φύση, ο τουρισμός, η ασφάλεια, η ενέργεια, οι επιβατικές μεταφορές, ο θαλάσσιος βυθός, τα αποθέματα και οι ποσοστώσεις αλιείας, η υδατοκαλλιέργεια και άλλα πολλά.

Οι χρήστες έχουν επίσης στη διάθεσή τους έναν πλούσιο κατάλογο με περισσότερα από 200 υπόβαθρα χάρτη για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, τα οποία μπορούν να εξερευνούν και να συνδυάζουν για να δημιουργήσουν δικούς τους χάρτες. Οι χάρτες αυτοί μπορούν να τυπωθούν, να κοινοποιηθούν και να ενσωματωθούν σε άρθρα ή παρουσιάσεις. Ο Άτλας είναι το ιδανικό εργαλείο για σχολεία, ερευνητές και επαγγελματίες και οποιονδήποτε επιθυμεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις του για τις ευρωπαϊκές θάλασσες και τις παράκτιες περιοχές.

Χάρτης της εβδομάδας

Μείνετε στο πλοίο! Κάθε εβδομάδα στο φόρουμ για τη θάλασσα παρουσιάζεται ένας νέος «Χάρτης της εβδομάδας» ο οποίος αναδεικνύει ένα ενδιαφέρον υπόβαθρο του χάρτη. Βουτήξτε και εξερευνήστε τη θάλασσά σας!

H γωνιά των εκπαιδευτικών

Είστε εκπαιδευτικός ή εκπαιδευτής και ενδιαφέρεστε να διευρύνετε τις γνώσεις σας για τη θάλασσα; Η γωνιά των εκπαιδευτικών του Ευρωπαϊκού Άτλαντα των Θαλασσών περιλαμβάνει ασκήσεις για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες καθώς και εργαλεία επικοινωνίας. Πρόκειται για μια ανοικτή πλατφόρμα όπου μπορείτε να βρείτε και να μοιραστείτε πληροφορίες, εκπαιδευτικό υλικό, πηγές έμπνευσης και πολύ περισσότερα!

Ανακαλύψτε το διδακτικό υλικό μας

Βοήθεια