Havsfrågor

Om webbplatsen

Om webbplatsen

Om webbplatsen

Webbplatsen om havsfrågor och fiske sköts av EU-kommissionen (generaldirektoratet för havsfrågor och fiske).

Mål

Webbplatsen ska ge allmänheten, berörda parter och journalister relevant och aktuell information om havsfrågor och EU:s fiskeripolitik.

Sökfunktioner

Sök på webbplatsen om havsfrågor och fiske med hjälp av fritextrutan uppe till höger. Använd Sök på EUROPA för att söka på hela Europawebbplatsen.

Nyhetsrapportering

Nyhets- och evenemangssidan och nyheterna på vår förstasida informerar om EU:s fiskeripolitik och den integrerade havspolitiken. För nyheter på andra politikområden, gå till kommissionens förstasida eller EU:s pressrum.

Språkpolicy

Webbplatsen om havsfrågor och fiske följer de allmänna språkriktlinjerna för Europawebbplatsen.

Vi försöker se till att du kan hitta informationen även på svenska. Det finns dock gränser för hur mycket som kan översättas. En del uppgifter finns därför bara på engelska, framför allt kortlivad information som nyheter.

För att se på vilka språk handlingarna finns, klicka på språkikonen och välj ett språk.

Lagstiftning och andra officiella dokument finns på alla EU-språk i databasen EUR-Lex.

Länkade dokument försöker vi lägga ut på så många språk som möjligt. Officiella dokument finns på de språk som var officiella när dokumentet publicerades. Andra dokument, som inte är rättsligt bindande och som i högre grad riktar sig till fackfolk, finns eventuellt på färre språk.

Upphovsrätt

Du får återge informationen på webbplatsen om du anger källan.

Se meddelande om upphovsrätt