Afaceri maritime

Despre site

Despre site

Despre site

Acest site dedicat afacerilor maritime şi pescuitului este gestionat de Comisia Europeană, prin Direcţia Generală Afaceri Maritime şi Pescuit.

Obiective

Site-ul îşi propune să le ofere părţilor interesate, jurnaliştilor şi publicului larg posibilitatea de a obţine informaţii relevante, clare şi actuale despre afacerile maritime şi politica UE în domeniul pescuitului.

Funcţii

Pentru a efectua căutări în conţinutul acestui site, utilizaţi caseta din dreapta paginii. Pentru căutări în conţinutul întregului portal al Uniunii Europene, accesaţi linkul Caută pe EUROPA din bara de instrumente de deasupra banner-ului.

Noutăţi

Rubrica Ştiri şi evenimente şi articolele de pe prima pagină a site-ului abordează doar subiecte referitoare la politica UE în domeniul pescuitului şi la politica maritimă integrată. Pentru a urmări actualitatea din alte domenii de acţiune, consultaţi prima pagină a site-ului Comisiei sau sala de presă a UE.

Politica lingvistică

Acest site respectă orientările generale în materie de politică lingvistică definite pentru portalul EUROPA.

În general, ne străduim să oferim informaţiile în limba solicitată de utilizator. Totuşi, date fiind constrângerile legate de procesul de traducere şi având în vedere că unele texte au valabilitate limitată în timp (de exemplu, ştirile), unele informaţii sunt disponibile doar în limba engleză.

Pentru a accesa o anumită versiune lingvistică a unui document, faceţi clic pe caseta din dreptul documentului şi alegeţi limba preferată.

Actele juridice şi alte documente oficiale sunt disponibile în toate limbile oficiale ale UE, prin intermediul bazei de date EUR-Lex.

Documentele corelate sunt furnizate în cât mai multe limbi posibile. Documentele cu caracter oficial sunt publicate în toate limbile care erau oficiale la data publicării. Pentru alte documente conexe, care nu sunt obligatorii din punct de vedere juridic şi au conţinut mai specializat, este posibil să existe mai puţine versiuni lingvistice.

Drepturi de autor

Puteţi reproduce informaţiile disponibile pe acest site, cu condiţia să precizaţi sursa.

Avizul privind drepturile de autor