Maritieme zaken

Over deze site

Over deze site

Over deze site

Deze website over maritieme zaken en visserij wordt beheerd door de Europese Commissie, directoraat-generaal Maritieme zaken en visserij.

Doelstellingen

Deze website is bedoeld om het grote publiek, belanghebbenden en journalisten relevante, duidelijke en actuele informatie te geven over maritieme zaken en het visserijbeleid van de EU.

Zoeken

Via het zoekvenstertje bovenaan in de rechterkolom kunt u zoeken op de website Maritieme zaken en visserij. Via Zoeken op EUROPA in de toolbar bovenaan het scherm kunt u de hele EUROPA-website doorzoeken.

Nieuws

In de rubriek Nieuws en evenementen en op de homepagina kunt het visserijbeleid en het geïntegreerd maritiem beleid van de EU volgen. Om bij te blijven op andere beleidsterreinen kunt u kijken op de homepagina van de Commissie of de Press room van de EU.

Talenbeleid

Deze website volgt de algemene richtsnoeren voor talen op EUROPA.

Wij proberen iedereen in zijn eigen taal te informeren, maar het is onmogelijk om alles te vertalen. Daarom is sommige informatie alleen in het Engels beschikbaar, vooral als het om snel achterhaalde informatie gaat, zoals sommige nieuwsberichten.

Om te weten in welke talen documenten beschikbaar zijn, moet u klikken op het talenicoontje en een taal kiezen.

Wetgeving en andere officiële documenten zijn in alle EU-talen beschikbaar in EUR-Lex.

We proberen altijd zoveel mogelijk vertalingen aan te bieden. Bij officiële documenten zijn dat alle talen die op de datum van publicatie officieel beschikbaar waren. Bij andere, niet-bindende of meer gespecialiseerde documenten zijn dat vaak minder talen.

Auteursrecht

De informatie op deze site mag worden overgenomen, mits de bron wordt vermeld.

Lees meer over het auteursrecht