Tengerügy

Bővebben erről az oldalról

Bővebben erről az oldalról

Bővebben erről az oldalról

A tengerügyekről és a halászatról szóló weboldalt az Európai Bizottság (a Tengerügyi és Halászati Főigazgatóság) kezeli.

Célkitűzések

Lehetővé tenni a nyilvánosság, az érdekelt felek és az újságírók számára, hogy tartalmas, világos és naprakész tájékoztatást kapjanak a tengerügyekről és az uniós halászati politikáról.

Keresési funkció

Keresés: A tengerügyi és halászati oldalakon a jobb felső sarokban található mező segítségével lehet keresni. Az Europa portál eszköztárában található Keresés funkcióval a teljes Europa webhelyen végezhet keresést a felhasználó.

Sajtóhírek

A Hírek és események oldal és a kezdőlapunkon szereplő hírek az uniós halászati politikával és az integrált tengerpolitikával kapcsolatosak. Ha Ön más szakpolitikai területeken is naprakész információkhoz kíván jutni, látogasson el a Bizottság honlapjára vagy az Európai Unió sajtószobájába.

Nyelvpolitika

Honlapunk az EUROPA portálra vonatkozó általános nyelvi iránymutatásokat követi.

Arra törekszünk, hogy a látogatók saját nyelvükön férjenek hozzá az általuk keresett információkhoz. A korlátozott fordítási kapacitások miatt azonban egyes információk – elsősorban azok, amelyek gyorsan aktualitásukat veszítik, például a hírek – csak angolul érhetők el.

Ha Ön kíváncsi rá, milyen nyelven érhetők el az egyes dokumentumok, kattintson a nyelvi ikonra és válasszon nyelvet.

A jogszabályok és a hivatalos okmányok az Unió összes hivatalos nyelvén az EUR-Lex jogtárban olvashatók.

A hivatkozott dokumentumokat a lehető legtöbb nyelven hozzáférhetővé tesszük. A hivatalos dokumentumok elérhetők minden olyan nyelven, amelyek megjelenésük időpontjában az Európai Unió hivatalos nyelvei voltak. Előfordulhat ugyanakkor, hogy a jogilag nem kötelező erejű és szűkebb közönségnek szánt egyéb dokumentumoknak kevesebb nyelvi verziója található meg a honlapon.

Szerzői jog

A honlapon található információk a forrás megnevezésével sokszorosíthatók.

Lásd a szerzői jogvédelmi nyilatkozatot