Meriasiat

Tietoa sivustosta

Tietoa sivustosta

Tietoa sivustosta

Tätä meri- ja kalastusasioita käsittelevää verkkosivustoa ylläpitää Euroopan komissio (meri- ja kalastusasioiden pääosasto).

Tavoite

Sivuston tavoitteena on tarjota yleisölle, sidosryhmille ja medialle asiallista, selkeää ja ajantasaista tietoa meriasioista ja EU:n kalastuspolitiikasta.

Palvelut

Haku: Voit hakea sivustolta tietoa oikeassa yläkulmassa sijaitsevan hakukentän avulla. Näytön yläosassa sijaitsevan palvelutyökalurivin Haku-toiminnolla tehty haku kohdistuu EUROPA-sivuston kaikkiin sivuihin.

Uutistarjonta

EU:n kalastuspolitiikkaa ja yhdennettyä meripolitiikkaa koskevia uutisia löytyy sivuston etusivulta ja uutis- ja tapahtumasivulta. Muuta ajankohtaista EU-tietoa löytyy komission etusivulta ja EU:n lehdistöhuoneesta.

Kielipolitiikka

Tällä sivustolla noudatetaan EUROPA-sivuston yleisiä kielten käyttöön liittyviä periaatteita.

Pyrimme tarjoamaan lukijoille heidän etsimänsä tiedot heidän omalla kielellään. Käännöskapasiteetin rajallisuuden ja esimerkiksi uutisten ajankohtaisuusvaatimuksen vuoksi jotkut tiedot ovat kuitenkin saatavilla ainoastaan englannin kielellä.

Asiakirjojen saatavuus eri kielillä selviää napsauttamalla kielikuvaketta.

Lainsäädäntö ja muut viralliset asiakirjat ovat saatavilla kaikilla EU-kielillä EUR-Lex-sivustolta.

Linkitetyistä asiakirjoista pyritään tarjoamaan mahdollisimman monta eri kieliversiota. Viralliset asiakirjat ovat saatavilla kaikilla kielillä, jotka olivat julkaisupäivänä EU:n virallisia kieliä. Muut linkitetyt asiakirjat, jotka eivät ole oikeudellisesti sitovia tai joilla on vähemmän yleistä merkitystä, eivät välttämättä ole saatavilla kaikilla kielillä.

Tekijänoikeudet

Tällä sivustolla julkaistua tietoa voidaan jäljentää, mikäli lähde ilmoitetaan.

Katso tekijänoikeusilmoitus