Maritime anliggender

Om dette websted

Om dette websted

Om dette websted

Dette websted om maritime anliggender og fiskeri administreres af Europa-Kommissionen (Generaldirektoratet for Maritime Anliggender og Fiskeri).

Formål

At stille relevante, klare og ajourførte oplysninger om maritime anliggender og EU's fiskeripolitik til rådighed for offentligheden, stakeholdere og journalister.

Funktioner

Søgning: Du kan søge i webstedet om maritime anliggender og fiskeri i boksen øverst til højre. Søgefunktionen i den øverste menulinje søger på hele Europa-webstedet.

Nyhedsdækning

Siden nyheder og begivenheder og nyhedsartiklerne på vores forside dækker EU's fiskeripolitik og den integrerede havpolitik. Du kan holde dig orienteret om andre politikområder på Kommissionens hjemmeside eller EU's presserum.

Sprogpolitik

Webstedet følger de generelle sproglige retningslinjer for EUROPA.

Vi bestræber os på at give folk de oplysninger, de leder efter, på deres eget sprog. Men på grund af begrænset oversættelseskapacitet er nogle oplysninger kun tilgængelige på engelsk – det gælder særligt oplysninger, der hurtigt forældes, såsom nyhedsartikler.

Du kan se, hvilke sprog et dokument er tilgængeligt på, ved at klikke på sprogknappen og foretage et valg.

Retsakter og andre officielle dokumenter findes på alle EU-sprog i EUR-lex-databasen.

De dokumenter, der linkes til, findes på så mange sprog som muligt. Officielle dokumenter er tilgængelige på alle de sprog, der var officielle på datoen for offentliggørelsen. Andre dokumenter, som ikke er juridisk bindende, og som har et mere specialiseret indhold, er muligvis tilgængelige på færre sprog.

Ophavsret

Gengivelse af indholdet på dette websted er tilladt med kildeangivelse.

Se meddelelse om ophavsret