Despre consultare

Perioada de formulare a observațiilor
16 Ianuarie 2019 - 10 Aprilie 2019 (miezul nopții, ora Belgiei)
Subiect
Economia și societatea digitală

Publicul-țintă

Cetățenii: ar putea fi interesați de această consultare cetățenii deosebit de interesați de serviciile fără fir și instalarea rețelelor mobile; • asociațiile de consumatori; • asociațiile de cetățeni; • autoritățile publice: autoritățile naționale, regionale și municipale ale statelor membre care participă la procesul de acordare a autorizațiilor în curs de desfășurare. Această definiție cuprinde autoritățile de aplicare a legii reprezentate de autoritățile naționale de reglementare în domeniul telecomunicațiilor care monitorizează respectarea limitelor câmpului electromagnetic; • Experți: experți în gestionarea spectrului de frecvențe radio din statele membre, precum și universități și institute de cercetare; • Industria/întreprinderile/asociațiile: producătorii/furnizorii de echipamente de rețele mobile, operatorii de rețele de telefonie mobilă și eventualii lor subcontractanți care se ocupă de instalarea rețelelor.

De ce organizăm o consultare

Prezenta activitate de consultare are drept scop obținerea de contribuiții cu privire la măsura în care ar trebui să fie introdus regimul simplificat, mai precis pentru a se stabili care sunt microcelulele pentru care ar trebui să se acorde exceptări și care sunt caracteristicile fizice și tehnice pe care s-ar baza exceptările. Impactul acestui regim simplificat va face obiectul unei examinări aprofundate, care va acoperi inclusiv impactul potențial asupra mediului, economiei și a altor domenii. Cu toate acestea, ar trebui să se ofere asigurarea că microcelulele pot fi implementate la o scară suficient de mare astfel încât să permită instalarea noilor rețele 5G.

Despre chestionar

Perioada de desfășurare a acestei consultări s-a încheiat. Chestionarul nu mai este disponibil. Dacă doriți să urmăriți evoluția acestei inițiative, abonați-vă la notificări.

Rezultatul consultării

Citiți mai jos informații suplimentare despre această consultare. Urmăriți evoluția acestei inițiative abonându-vă la notificări.

Summary report