Gabonafélék

Bővebb információk a piaci intervencióval, a kereskedelmi intézkedésekkel, valamint a mezőgazdasági termelők és az ágazat védelmével kapcsolatos szakpolitikáról.

Rizs

A kereskedelemre és a piacokra vonatkozó információk, beleértve a mérlegeket, prezentációkat és tájékoztatókat.

Olajos magvak és fehérjenövények

Információk az árakról, a termelésről, a mérlegekről, a piacokról és a növényi fehérjék fejlődéséről az EU-ban.

Cukor

Szakpolitika, termelési kvóták, árképzés, nemzetközi kereskedelem és piaci információk

Olívaolaj

Részletes információk a következőkről: olívaolaj-termelés, unióbeli termelők, jogalapok, piacfelügyelet és bizottságok.

Bor

Az uniós szőlőtermesztők, bortermelők, kereskedők és fogyasztók támogatása és védelme szakpolitikai intézkedések, jogszabályok, címkézés, kereskedelmi intézkedések és piacfigyelés révén

Aromás (ízesített) bor

Az uniós aromás borok kategorizálása, jogalapja, továbbá az ilyen borokkal foglalkozó szakpolitikai intézkedések és bizottságok

Szeszes italok

Bővebb információk a szeszes italok forgalmazásával, a földrajzi árujelzőkkel, jogalapokkal és a szakbizottságokkal kapcsolatban.

Komló

Bővebb információk a komlóra vonatkozóan a termeléssel, a tengerentúli kereskedelemmel, a jogalapokkal és a szakbizottságokkal kapcsolatban.

Gyapot

Részletes információk az EU gyapotpolitikájának alakulásáról, a jogalapokról, a piaci helyzetről és a gyapotra vonatkozó specifikus tanulmányról.

Dohány

Bővebb információk a termelőkkel, az uniós dohánytermesztéssel, a jogalapokkal, valamint az illetékes bizottságokkal kapcsolatban.

Hemp

An overview of hemp production in the EU, its different industrial uses, applicable legal rules and support available under the CAP