Pregled

Dodjela sredstava EU-a većinom podrazumijeva suradnju među organizacijama iz različitih zemalja. Postoje brojni servisi za traženje partnera koji vam mogu olakšati pronalazak organizacija koje žele sudjelovati u prijedlozima ili objavu vlastitih ponuda za suradnju.

Gdje pronaći partnere u obrazovanju

Nacionalne agencije za Erasmus+

Nacionalne agencije za Erasmus+ imaju sjedišta u zemljama koje sudjeluju u programu te vam mogu olakšati pronalazak partnera za projekte. 

Doznajte više o tome kako vam nacionalne agencije mogu olakšati pronalaženje partnera

Baza podataka s rezultatima projekata iz programa Erasmus+

Erasmus+ nudi bazu podataka s rezultatima projekata koji su dosad provedeni te kontaktne podatke organizacija koje sudjeluju.

Partneri za projekte za mlade

Otlas je platforma za međunarodna partnerstva s pomoću koje možete pronaći organizacije i neformalne skupine koje rade na projektima za mlade.

Partneri za projekte u europskim školama

eTwinning je internetska zajednica za nastavnike i osoblje u školama u kojoj možete naći potencijalne partnere za projekte na internetu i izvan njega.

School Education Gateway internetska je platforma za suradnju namijenjena nastavnom osoblju u školama s pomoću koje možete pronaći partnerske platforme za

Partneri za projekte u području obrazovanja odraslih

S pomoću EPALE traženja partnera možete i razmjenjivati ideje i pronaći mogućnosti umrežavanja s pojedincima ili organizacijama koje se bave obrazovanjem odraslih. 

Partneri u strukovnom osposobljavanju

Europski savez za naukovanje je mreža koja radi na poboljšanju naukovanja u Europi, a tamo možete pronaći i moguće partnere za projekte u strukovnom osposobljavanju.

Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju potpora je umrežavanju i suradnji učenika, roditelja, poduzeća, pružatelja usluga obrazovanja i osposobljavanja, organizacija za obrazovanje odraslih, komora i drugih stručnih organizacija, istraživača, savjetnika za karijeru i javnih tijela.