Despre consultare

Perioada consultării
15 Decembrie 2017 - 12 Februarie 2018
Domenii
Mediu, Afaceri maritime și pescuit
Departamente

Grup-țintă

Publicul larg, asociații profesionale, întreprinderi, cercetători și experți, ONG-uri, organizații și instituții internaționale, pescari și organizații de pescuit

Obiectivul consultării

Pentru a oferi informații și opinii care să contribuie la elaborarea unor inițiative subsecvente Strategiei în domeniul materialelor plastice, legate de deșeurile marine, în special cele care provin din materiale plastice de unică folosință și unelte de pescuit.

Instrucțiuni pentru completarea chestionarului

Pentru a participa la această consultare, completați chestionarul on-line.

Momentan, chestionarul este disponibil doar în engleză, dar începând cu 21 decembrie va putea fi accesat în toate cele 23 de limbi oficiale ale UE. Răspunsurile la întrebări pot fi formulate în oricare din aceste limbi. Totuși, având în vedere întârzierile pe care le poate ocaziona procesul de traducere a răspunsurilor transmise în anumite limbi, vă rugăm să răspundeți în limba engleză, pentru a facilita prelucrarea rezultatelor consultării.

Puteți întrerupe și relua oricând completarea chestionarului. După ce trimiteți răspunsurile, puteți descărca o copie a contribuției dumneavoastră.

De asemenea, puteți încărca materiale justificative.

Toate contribuțiile primite pot fi publicate pe internet. Este important să citiți declarația specifică de confidențialitate pentru a vă informa cu privire la modul în care vor fi tratate datele personale și contribuțiile dumneavoastră.

Chestionar

Chestionarul este disponibil pe EU Survey.

Înainte de a răspunde, asigurați-vă că ați citit declarația specifică de confidențialitate menționată mai sus.

Privacy statement-Public Consultation on Reducing Marine Litter through reduction of the leakage of single use plastic items into the environment