A konzultáció ismertetése

Konzultációs időszak
15 december 2017 - 12 február 2018
Témakörök
Környezetvédelem, Tengerügyek és halászat

Célcsoport

A lakosság egésze, vállalkozói szövetségek, vállalkozások, kutatók, szakértők, NGO-k, nemzetközi szervezetek és intézmények, halászok és halászati szervezetek

A konzultáció célja

A tengeri hulladék, kiváltképp az egyszer használatos műanyagok és a halászeszközök csökkentésére irányuló stratégia keretébe illeszkedő intézkedések meghatározásához szükséges információk és vélemények begyűjtése

Hogyan lehet véleményt nyilvánítani?

A konzultációban az online kérdőív kitöltésével lehet részt venni.

A kérdőív december 21. óta az EU 23 hivatalos nyelvén rendelkezésre áll, és e nyelvek bármelyikén kitölthető. Mivel azonban a válaszok fordítása időigényes lehet, ha teheti, észrevételeit angolul fogalmazza meg, így a Bizottság gyorsabban fel tudja dolgozni az Ön kérdőívét.

A kérdőív kitöltését Ön bármikor megszakíthatja, és később folytathatja. A válaszok beküldése után elmentheti a saját számítógépére a kitöltött kérdőív másolatát.

A kérdőív végén lehetősége lesz arra, hogy észrevételeinek, javaslatainak alátámasztására feltöltsön egy dokumentumot, és a kérdőívvel együtt benyújtsa azt.

A benyújtott hozzászólásokat a Bizottság alapesetben nyilvánosságra hozza az interneten. Kérjük, olvassa el az egyedi adatvédelmi nyilatkozatot, amelyben ismertetjük, hogyan kezeljük személyes adatait és válaszait.

A kérdőív megtekintése

A konzultációs kérdőív az EU Survey honlapon érhető el.

Mielőtt kitöltené a kérdőívet, kérjük, figyelmesen olvassa el az egyedi adatvédelmi nyilatkozatot.