Perustiedot

Kuulemisen kesto
15 joulukuu 2017 - 12 helmikuu 2018
Aiheet
Ympäristö, Meri- ja kalastusasiat

Kohderyhmä

Suuri yleisö, elinkeinoelämän järjestöt, yritykset, tutkijat ja asiantuntijat, kansalaisjärjestöt, kansainväliset järjestöt ja elimet, kalastajat ja kalastusalan organisaatiot

Kuulemisen tavoite

Kuulemisella kerätään näkemyksiä ja tietoa, jotka otetaan huomioon laadittaessa EU:n muovistrategian jatkotoimia erityisesti kertakäyttöisistä muovituotteista ja kalanpyydyksistä johtuvan merten roskaantumisen vähentämiseksi.

Miten kuulemiseen voi osallistua?

Kuulemiseen voi osallistua täyttämällä verkkokyselylomakkeen.

Kyselylomake on saatavana 21.12.2017 alkaen 23:lla EU:n virallisella kielellä (siihen asti vain englanniksi), ja siihen voi vastata millä tahansa näistä kielistä. Koska vastauksiin sisältyvien kommenttien kääntäminen voi viedä aikaa, kommentit kannattaa mahdollisuuksien mukaan kirjoittaa englanniksi, jolloin niiden käsittely sujuu komissiossa nopeammin.

Voit keskeyttää vastaamisen milloin tahansa ja jatkaa sitä myöhemmin. Voit vastaamisen jälkeen ladata lähettämästäsi lomakkeesta itsellesi kopion.

Lomakkeen yhteyteen voi liittää täydentäviä asiakirjoja.

Saadut vastaukset voidaan julkaista internetissä. Lue kyselyn tietosuojaseloste huolellisesti. Siinä on tietoa henkilötietojen suojasta ja vastausten käsittelystä.

Kyselylomake