Om denne høring

Høringsperiode
15 december 2017 - 12 februar 2018
Emner
Miljø, Maritime anliggender og fiskeri
Afdelinger

Målgruppe

Offentligheden, erhvervssammenslutninger, virksomheder, forskere og eksperter, NGO'er, internationale organisationer og institutioner, fiskere og fiskeriorganisationer

Formål med høringen

Indsamling af synspunkter og data til brug i forbindelse med forberedelsen af opfølgningen på plaststrategien vedrørende havaffald fra især engangsplast og fiskegrej.

Sådan indsender du dit bidrag

Du kan deltage i høringen ved at udfylde onlinespørgeskemaet.

Spørgeskemaet er indtil videre tilgængeligt på engelsk, men vil fra den 21. december kunne findes på 23 af de officielle EU-sprog, og du kan svare på et hvilket som helst af disse sprog. Det kan tage længere tid at oversætte kommentarer på visse sprog, så hvis du svarer på engelsk, kan vi behandle undersøgelsen hurtigere.

Du kan til enhver tid holde en pause og fortsætte igen senere. Når du har indsendt din besvarelse, kan du downloade en kopi af den.

Spørgeskemaet giver dig også mulighed for at uploade dokumentation.

Alle modtagne besvarelser kan blive offentliggjort på internettet. Det er vigtigt, at du læser den særlige databeskyttelseserklæring for denne høring, som beskriver, hvordan dine personoplysninger og svar vil blive behandlet.

Se spørgeskemaet

Der er adgang til spørgeskemaet på EU Survey.

Før du svarer, bør du læse den ovennævnte særlige databeskyttelseserklæring.