Despre consultare

Perioada consultării
23 Ianuarie 2018 - 18 Aprilie 2018
Domenii
Piața unică, Întreprinderi și industrie, Mediu, Protecția consumatorilor

Contribuții

DescarcăPDF - 5 MB
DescarcăXLS - 1 MB

Rezultatele consultării și etapele următoare

DescarcăPDF - 1.7 MB

Grup-țintă

Această consultare își propune să colecteze contribuții din partea tuturor părților interesate, a organizațiilor și cetățenilor în general care sunt potențial afectați de modul în care funcționează directiva sau de eventualele modificări care i-ar putea fi aduse, în special :

  • autorități naționale
  • întreprinderi, specialiști din cadrul întreprinderilor, asociații de întreprinderi sau organizații
  • organizații de consumatori, sindicate, instituții academice și de cercetare și cetățeni.

Obiectivul consultării

Comisia Europeană evaluează rezultatele legislației actuale privind zgomotul emis de echipamentele utilizate în exterior: Directiva 2000/14/CE privind zgomotul emis în exterior, care cuprinde aproximativ 57 de tipuri de echipamente utilizate în exterior, precum cele folosite pe șantiere sau în parcuri și grădini.

În același timp, pe baza informațiilor primite până în prezent, avem în vedere, de asemenea, posibilitatea de a elabora o propunere legislativă de revizuire a directivei, ținând cont de cadrul legislativ al UE privind sănătatea și siguranța produselor pe piața internă, precum și progresele tehnice și cele mai recente evoluții din acest sector industrial. Pentru mai multe informații, consultați evaluarea inițială a impactului cu privire la revizuirea Directivei 2000/14/CE.

Instrucțiuni pentru completarea chestionarului

Vă atragem atenția asupra faptului că, pentru a garanta un proces de consultare echitabil și transparent, doar răspunsurile primite prin intermediul chestionarului on-line vor fi luate în considerare și incluse în raportul de sinteză.

Dacă doresc, respondenții vor putea încărca un material, cum ar fi un document de poziție. Acesta va fi publicat împreună cu răspunsul lor.

Pentru a afla cum vom prelucra contribuția și datele dvs. cu caracter personal, citiți declarația specifică de confidențialitate.

Documente de referință

Contact