Despre consultare

Perioada consultării
17 Octombrie 2017 - 14 Ianuarie 2018
Domenii
Economia și societatea digitală

Rezultatele consultării și etapele următoare

Comisia va publica răspunsurile la scurt timp după încheierea perioadei de consultare. Urmăriți această pagină pentru a vedea linkul către rezultatele consultării.

Grup-țintă

Invităm organizațiile și publicul larg – orice persoană cu un interes personal sau profesional față de patrimoniul cultural digital sau față de platforma Europeana – să-și prezinte opinia, experiența și așteptările vis-à-vis de această platformă.

Obiectivul consultării

În urma Concluziilor Consiliului din 31.5.2016 privind rolul Europeana în accesul, vizibilitatea și utilizarea patrimoniului cultural european în mediul digital, Comisia Europeană a lansat, prin Direcția Generală Rețele de Comunicare, Conținut și Tehnologie (DG CNECT), o evaluare a platformei Europeana.

Rezultatele consultării vor contribui la evaluarea și evoluția ulterioară a platformei Europeana.

Instrucțiuni pentru completarea chestionarului

Vă invităm să accesați chestionarul on-line prin intermediul site-ului EUSurvey, utilizând linkul de mai jos. Puteți răspunde în orice limbă oficială a UE.

Dacă doriți să completați o parte din chestionar și să reveniți ulterior pentru a-l finaliza, salvați răspunsurile sub formă de ciornă. Contribuția dumneavoastră se poate descărca de îndată ce trimiteți răspunsurile.

Accesibilitatea pentru persoanele cu handicap

Chestionarul on-line respectă standardele prevăzute în Orientările privind accesibilitatea conținutului web (WCAG).

Protecția datelor cu caracter personal și declarația de confidențialitate

Contact