Despre consultare

Perioada consultării
11 Ianuarie 2018 - 5 Aprilie 2018
Domenii
Mediu
Departamente

Contribuții

DescarcăXLS - 68.2 MB

Rezultatele consultării și etapele următoare

A factsheet and a summary of the results of the consultation are published below:

Factsheet: Public consultation on an EU pollinators initiative

Summary of the results of the public consultation

There were 66 579 replies to the public consultation. All replies are published below:

Submitted position papers

 

Grup-țintă

Această consultare se adresează tuturor cetățenilor și organizațiilor.

Obiectivul consultării

Prin această consultare dorim să aflăm care sunt opiniile părților interesate despre diminuarea numărului de polenizatori. Informațiile colectate ne vor ajuta în elaborarea unei inițiative a UE în acest domeniu. Chestionarul face trimitere la cauzele și consecințele acestui fenomen, sugerează eventuale măsuri compensatorii și abordează dimensiunea paneuropeană a acestei problematici. 

Instrucțiuni pentru completarea chestionarului

Pentru a participa, vă invităm să completați chestionarul on-line pe EU Survey.

Acesta este disponibil în 23 de limbi oficiale ale UE. Puteți răspunde în oricare din ele. 

Pentru a completa chestionarul veți avea nevoie de circa 20 de minute. Dacă este nevoie, puteți întrerupe completarea chestionarului și reveni ulterior asupra sa. După ce trimiteți răspunsurile, puteți descărca o copie a lor.

Întrebările marcate cu asterisc sunt obligatorii.

Toate contribuțiile primite vor fi publicate on-line. Este important să citiți declarația specifică de confidențialitate, pentru a afla cum sunt prelucrate datele dumneavoastră cu caracter personal.

Chestionar

Chestionarul este disponibil on-line pe EU Survey.

Înainte de a completa chestionarul, vă recomandăm să citiți declarația specifică de confidențialitate. 

Informații suplimentare

În cadrul Inițiativei europene în materie de transparență, Comisia Europeană invită organizațiile (inclusiv ONG-urile, asociațiile de comerț, întreprinderile etc.) care doresc să participe la consultări publice să ofere, atât Comisiei, cât și publicului larg, informații cu privire la entitățile și interesele pe care le reprezintă, la obiectivele pe care le urmăresc, la modalitățile prin care sunt finanțate și la structura lor înscriindu-se în Registrul de transparență și acceptând codul de conduită aferent.

Dacă organizația dumneavoastră figurează deja în Registru, vă rugăm să indicați în chestionar numărul de referință. Astfel, contribuția va fi considerată ca reprezentând punctul de vedere al organizației dumneavoastră.

Dacă organizația dumneavoastră nu este încă înscrisă în Registru, o puteți înscrie acum. Reveniți apoi la această pagină pentru a vă trimite contribuția în calitate de organizație înregistrată.

Atunci când analizează răspunsurile la consultare, Comisia tratează contribuțiile de la respondenții care decid să nu se înscrie în Registrul de transparență drept contribuții din partea unor persoane private (cu excepția cazului în care respondenții sunt recunoscuți ca părți interesate reprezentative prin dispozițiile din TFUE cu privire la dialogul social european – articolele 154-155).

Contact