Despre consultare

Perioada consultării
17 Iunie 2020 - 31 August 2020
Domenii
Afaceri maritime și pescuit

Rezultatele consultării și etapele următoare

Contribuțiile primite vor fi luate în considerare de Comisia Europeană în cadrul procesului de elaborare a propunerilor privind posibilitățile de pescuit pentru 2021.

Contributions to public consultation on fishing opportunities for 2021 under the common fisheries policy

Grup-țintă

Consultarea le permite tuturor cetățenilor europeni să își exprime opinia cu privire la modul în care se stabilesc nivelurile efortului de pescuit și cotele de pescuit, în conformitate cu politica comună în domeniul pescuitului și pe baza recomandărilor științifice.

Obiectivul consultării

Consultarea le permite tuturor cetățenilor europeni să își exprime opinia cu privire la modul în care se stabilesc nivelurile efortului de pescuit și cotele de pescuit, în conformitate cu noua politică comună în domeniul pescuitului și cu avizele științifice privind pescuitul durabil.

Documentele care fac obiectul consultării

Documentul și anexa referitoare la consultare

Instrucțiuni pentru completarea chestionarului

Puteți trimite contribuțiile la adresa de e-mail: MARE-CONSULTATION-ON-FISHING-OPPORTUNITIES@ec.europa.eu

Toate răspunsurile la consultare vor fi publicate. Puteți cere ca publicarea contribuției dumneavoastră să se facă anonim.

Pentru a asigura transparența, organizațiile sunt invitate să ofere publicului informații relevante în ceea ce le privește, înscriindu-se în Registrul de transparență și acceptând Codul de conduită aferent. Dacă o organizație nu este înregistrată, contribuția sa va fi publicată separat de cele ale organizațiilor înscrise în Registru.

Protecția datelor cu caracter personal

Protecția datelor cu caracter personal

Contact