A konzultáció ismertetése

Konzultációs időszak
17 június 2020 - 31 augusztus 2020
Témakörök
Tengerügyek és halászat
Szervezeti egységek

A konzultáció eredménye és a további lépések

A Bizottság a konzultáció kérdéseire adott válaszokat fel fogja használni a halászati lehetőségekről szóló, 2021. évi javaslatainak kidolgozásához.

Contributions to public consultation on fishing opportunities for 2021 under the common fisheries policy

Célcsoport

A konzultáció révén minden európai polgárnak lehetősége nyílik véleményt mondani a halászati erőkifejtés és kvóták meghatározásáról, ami a közös halászati politika keretében és a tudományos szakvélemények figyelembevételével történik.

A konzultáció célja

A konzultáció révén minden európai polgárnak lehetősége nyílik véleményt mondani a halászati erőkifejtés és kvóták meghatározásáról, ami az új közös halászati politika keretében és a fenntartható halászattal kapcsolatos tudományos szakvélemények figyelembevételével történik.

Konzultációs dokumentumok megtekintése

Konzultációs dokumentum és melléklet

Hogyan lehet véleményt nyilvánítani?

A válaszadók a kitöltött kérdőíveket a funkcionális postafiókba küldhetik el: MARE-CONSULTATION-ON-FISHING-OPPORTUNITIES@ec.europa.eu

A konzultáció során beérkezett összes hozzászólást nyilvánosságra hozzuk. Ha kívánja, válaszait anonimizált formában tesszük közzé.

Az átláthatóság biztosítása és a nyilvánosság megfelelő tájékoztatása érdekében a konzultációban részt vevő szervezeteket felkérjük, hogy regisztrálják magukat az átláthatósági nyilvántartásban, és fogadják el a regisztrált szervezetekre vonatkozó magatartási kódexet. Ha a szervezet nem regisztrálja magát a nyilvántartásban, az általa beküldött észrevételeket és hozzászólásokat a regisztrált szervezetek által kitöltött kérdőívektől elkülönítve tesszük közzé.

Személyes adatok védelme

Személyes adatok védelme

Elérhetőségek