Predstavitev posvetovanja

Obdobje posvetovanja
2 Marec 2018 - 24 Maj 2018
Področja
Kultura in mediji

Ciljna skupina

K sodelovanjanju v posvetovanju vabimo vse državljane in deležnike, ki jih zanimata kultura in zgodovina Evrope. Zlasti veseli bomo mnenja vseh, ki so obiskali kraje z znakom evropske dediščine ali se z znakom ukvarjajo kot partnerji projekta oziroma zaposleni.

Namen posvetovanja

Namen tega javnega posvetovanja je zbrati mnenja vseh zainteresiranih državljanov in organizacij o pomenu, ki ga ima kulturna dediščina pri utrjevanju občutka pripadnosti državljanov Evropski uniji, predvsem z ukrepom Znak evropske dediščine. Dodatni namen je zbrati podatke o izvajanju in rezultatih ukrepa v prvih šestih letih od njegove uvedbe (2011–2017), ki jih ni bilo mogoče pridobiti z raziskavo objavljenih virov.

Način oddaje odgovorov

V javnem posvetovanju sodelujete tako, da izpolnite spletni vprašalnik. Če želite svoje mnenje poslati drugače, kontaktirajte eac-unite-d2@ec.europa.eu.

Vprašalnik je na voljo v angleščini, francoščini in nemščini.

Izpolnjevanje vprašalnika lahko kadarkoli prekinete in nadaljujete pozneje. Ko izpolnjeni vprašalnik oddate, lahko kopijo odgovorov prenesete na svoj računalnik.

Na koncu vprašalnika vam sistem omogoča naložiti dokazila ali dokument o stališču. Predvsem strokovnjake na področju znaka evropske dediščine prosimo za dodatne podatke in dejstva, ki jih bomo uporabili pri ocenjevanju ukrepa. Vse naložene dokumente bomo šteli za sestavni del vašega odgovora na posvetovanje.

Vse prejete prispevke lahko objavimo na spletu. Glede varstva osebnih podatkov in obravnave vašega prispevka preberite priloženo posebno izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Referenčni dokumenti

PrenesiDOCX - 296.1 KB
PrenesiDOCX - 17.4 KB
PrenesiDOCX - 17.9 KB
PrenesiDOCX - 19 KB