Beneficiile monedei euro

Beneficiile monedei euro

Moneda euro a fost creată pentru că o monedă unică prezintă multe avantaje și beneficii față de situația precedentă, în care fiecare stat membru avea propria sa monedă. Pe lângă faptul că elimină riscurile de fluctuație valutară și costurile de schimb valutar, ea consolidează cooperarea dintre statele membre, în interesul stabilității monedei și a economiei – un obiectiv important pentru fiecare dintre noi.

Opinia publică despre euro

Opinia publică despre euro

Este esențial să monitorizăm evoluția opiniei publice cu privire la moneda euro și să înțelegem care sunt principalii factori care o influențează. Astfel, putem identifica eventualele lacune de informații în rândul cetățenilor UE și adapta mesajele și instrumentele de comunicare în funcție de nevoile reale ale acestora.

Găsiți un vorbitor pentru evenimentul dvs. despre moneda euro

Găsiți un vorbitor pentru evenimentul dvs. despre moneda euro

Dacă organizați un eveniment despre UEM și/sau moneda euro pentru o organizație, o școală sau altă instituție și doriți să furnizați publicului informații specializate și la zi, nu trebuie decât să trimiteți o cerere Reprezentanței Comisiei Europene din țara dumneavoastră, care vă va ajuta cu plăcere să găsiți cel mai potrivit vorbitor.