A Bizottság honlapjának felépítése és tartalma, navigáció a honlapon

A kezdőlapon a fő navigációs linkeket úgy alakítottuk ki, hogy a felhasználók minél könnyebben eljussanak a keresett tartalomhoz.

Lehetőség van témakör szerinti böngészésre is.

A honlapon található linkek a Bizottság szervezeti egységeinek és szolgálatainak további információkat tartalmazó oldalaihoz vezetnek.

 

Nyelvek

A Bizottság mindent megtesz azért, hogy ki-ki az általa legjobban érthető nyelven juthasson hozzá az információkhoz. Az új honlapon bizonyos tartalmak az EU összes hivatalos nyelvén szerepelni fognak, de lesznek olyanok is, amelyek csak néhány nyelvi változatban lesznek elérhetők, mivel a felhasználók korlátozott köre tart rájuk igényt.

További információk a webhely nyelvpolitikájáról
 

Hozzáférhetőség

Arra törekszünk, hogy a Bizottság weboldalai minden felhasználó számára – köztük a fogyatékos személyek és a legújabb technológiát nélkülözők számára is – használhatók legyenek. Az is fontos számunkra, hogy a honlap hozzáférhető legyen különböző készülékeken és különböző internetes böngészőkkel, illetve az internetkapcsolat sebességétől függetlenül. 

Az általunk alkalmazott web-akadálymentesítési útmutató
 

Webarchívum

Az Európai Bizottság fő webhelyeinek bizonyos időpontoknak megfelelő változatait elmentjük és megőrizzük online archívumunkban. 

A Bizottság egyes weboldalainak archivált változatai

Más uniós honlapok archivált változatai is elérhetők, így utólag megtekinthetők. 

Az Európai Unió Kiadóhivatala – webarchívum