Η περιήγηση, η δομή και το περιεχόμενο του ιστότοπου της Επιτροπής

Στην αρχική σελίδα, οι κύριοι τίτλοι περιήγησης έχουν σχεδιαστεί για να μπορείτε να έχετε την ευκολότερη δυνατή πρόσβαση στο περιεχόμενο που αναζητάτε.

Εναλλακτικά, μπορείτε να περιηγηθείτε ανά θέμα.

Θα βρείτε επίσης συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους με περισσότερες πληροφορίες που προέρχονται από τις γενικές διευθύνσεις και τις υπηρεσίες της Επιτροπής.

 

Γλώσσες

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δεσμευθεί να παρέχει στους χρήστες πληροφορίες στη γλώσσα που χρειάζονται. Στον νέο ιστότοπο, κάποιο περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις επίσημες γλώσσες της ΕΕ και κάποιο σε λιγότερες γλώσσες, ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών.

Περισσότερα για τη γλωσσική πολιτική αυτού του ιστότοπου
 

Δυνατότητα πρόσβασης

Προσπαθούμε να κάνουμε την παρουσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο διαδίκτυο όσο το δυνατό πιο προσβάσιμη και εύχρηστη για όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με αναπηρίες και των ατόμων χωρίς πρόσβαση στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες. Προσπαθούμε επίσης να κάνουμε τον ιστότοπο προσβάσιμο μέσω διάφορων προγραμμάτων περιήγησης, συσκευών και ταχυτήτων σύνδεσης. 

Λεπτομερείς πληροφορίες για τις κατευθυντήριες γραμμές που ακολουθούμε σχετικά με την προσβασιμότητα στο διαδίκτυο.
 

Αρχεία του ιστότοπου

Εικόνες από την κεντρική παρουσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο διαδίκτυο αποτυπώνονται και φυλάσσονται για αναφορά σε διαδικτυακά αρχεία. 

Αρχειοθετημένες εκδοχές της παρουσίας της Επιτροπής στο διαδίκτυο

Διατίθενται επίσης για αναφορά αρχειοθετημένες εκδοχές άλλων ιστοτόπων και ιστοσελίδων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Υπηρεσία Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Αρχεία στο διαδίκτυο