Noul portal al Comisiei

Dezvoltarea noului portal al Comisiei este un proces în plină desfășurare. Portalul conține două părți interconectate:

  • o secțiune dedicată actualelor priorități politice ale Comisiei
  • o secțiune amplă de informare, axată pe nevoile și domeniile de interes indicate de utilizatori.

Pe pagina de pornire a secțiunii de informare, principalele rubrici sunt concepute în așa fel încât să vă permită să ajungeți cât mai repede la informația de care aveți nevoie.

Alternativ, puteți naviga utilizând lista domeniilor de activitate.

În prezent, portalul conține în principal linkuri către pagini de pe site-urile existente ale Comisiei. Pe măsură ce înaintăm în dezvoltarea portalului centrat pe utilizator, vom adăuga conținut și rubrici noi.

Versiuni lingvistice

Comisia și-a propus să ofere informațiile în versiunile lingvistice de care au nevoie utilizatorii. Pe noul portal, o parte a conținutului va fi disponibilă în toate limbile oficiale ale UE, iar cealaltă parte în doar câteva limbi, în funcție de nevoile utilizatorilor.

Mai multe despre politica lingvistică pentru acest site

Accesibilitate

Ne-am propus să facem noul portal cât mai ușor de accesat și utilizat de către persoanele cu handicap și de către cei care nu au acces la ultimele tehnologii. De asemenea, dorim ca acesta să poată fi accesat indiferent de browserul, dispozitivul și viteza de conexiune de care dispuneți. 
Informații complete despre orientările pe care le urmăm în ceea ce privește accesibilitatea conținutului web

Transformarea digitală

Dezvoltarea noului portal al Comisiei este coordonată de departamentele sale de comunicare, traduceri și IT, însă este realizată cu participarea tuturor departamentelor, într-un proces de colaborare. Puteți afla mai multe informații despre echipa responsabilă și despre activitatea sa pe blogul EU Digital și în ghidul Comisiei pentru publicarea de materiale pe internet.