Magyarországi képviselete

Kezdőlap

Hírek
Szorosabb gazdasági és politikai kapcsolatok az EU és Szingapúr között: három megállapodást írtak alá
19/10/2018

Az Európai Unió és Szingapúr ma három megállapodást írt alá: az EU–Szingapúr kereskedelmi megállapodást, az EU–Szingapúr beruházásvédelmi megállapodást, valamint a partnerségi és együttműködési keretmegállapodást. A felek ezzel új szintre emelik politikai, kereskedelmi és beruházási kapcsolataikat.

DiscoverEU: további 12 000 tizennyolcéves fedezheti fel Európát ingyen jegyekkel
17/10/2018

Navracsics Tibor oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős uniós biztos ma bejelentette, hogy a DiscoverEU első pályázati fordulójának sikerét követően az Európai Bizottság 2018. november 29-én meghirdeti az ingyenjegyek második pályázati fordulóját. Az idén nyáron indított DiscoverEU-nak köszönhetően eddig több mint 15 ezer fiatalnak nyílt lehetősége arra, hogy beutazza Európát, és tapasztalhassa meg az igazi közösséget Európa-szerte: a közösségi média révén kapcsolatba kerültek egymással olyan résztvevők, akik korábban nem ismerték egymást, és együtt utaztak városról városra, vagy meglátogatták egymást.

Események
Pályázzon egyszerűen!  - 2018-ban is

Az Európa Pont Tájékoztató Szolgálata a Kreatív Európa Irodával és a Tempus Közalapítvánnyal együttműködésben ‒ immár harmadik alkalommal ‒ 2018-ban is uniós pályázati információs napot szervez.

Dátum:
  • 09/11/2018
Mit tesz Önért az EU?