Alimentaţie şi activitate fizică

Platforma UE privind alimentația, activitatea fizică și sănătatea

Platforma UE privind alimentația, activitatea fizică și sănătatea reprezintă un forum al organizațiilor europene din diverse domenii – de la industria alimentară până la protecția consumatorilor – care doresc să lupte împotriva problemelor legate de alimentație și de lipsa activității fizice. Consultați lista membrilor Platformei.

Se speră ca Platforma, prezidată de către Comisie, să devină un exemplu de acțiune coordonată în domeniu și să inspire alte inițiative naționale, regionale sau locale în Europa.

Cu ce se ocupă?

De la înființarea Platformei, în 2005, membrii săi au semnat peste 300 de angajamente.

Cum îi este evaluată activitatea?

Reuniuni

Membrii Platformei se reunesc periodic - a se vedea procesele-verbale ale reuniunilor.

Platforma în imagini


Faceți click pe imagine pentru a o mări.

Material video despre acțiunile UE în domeniul alimentației și activității fizice

 
Pentru a descărca materialul, faceți click dreapta, alegeți „Salvare ca”... și selectați formatul care vă interesează : AVI (.avi) sau Quicktime (.mov).

Doriți să aderați la Platformă?

Reprezentați o organizație-umbrelă la nivel european și v-ați propus să luați măsuri pentru combaterea tendințelor negative legate de alimentație și lipsa activității fizice? Puteți solicita statutul de membru al Platformei UE privind alimentația, activitatea fizică și sănătatea, asumându-vă cel puțin un angajament activ. În cazul unei evaluări pozitive, cererea dumneavoastră va fi înaintată spre aprobare în cadrul reuniunii plenare a membrilor Platformei.

Dacă doriți informații suplimentare, scrieți-ne la adresa SANTE-NUTRITION-PLATFORM@ec.europa.eu