Küldje el az oldalt ismerősének!
google +
Nyomtatóbarát változat

Tegyen közzé Ön is egészségüggyel kapcsolatos híreket és eseményeket!

Az Európai Unió egészségügyi portálja egyszerű, világos és tudományosan megalapozott információkat tesz hozzáférhetővé az európai polgárok számára. A portál azoknak szól, akik tájékozódni szeretnének az egészségüket befolyásoló tényezőkről, valamint naprakész információkhoz kívánnak jutni az európai, nemzeti és nemzetközi szintű szakpolitikákkal és döntésekkel kapcsolatban.

A portál „Hírek” és „Események” rovatai biztosítják az érdekelt felek és a nagyközönség tájékoztatását az Európában aktuális egészségügyi témákról. A portál uniós vagy egyéb nagy jelentőségű eseményekről, köztük európai szintű konferenciákról, nyilvános kerekasztal-beszélgetésekről és kampányokról értesíti a nagyközönséget.

Örömmel fogadunk szervezetektől érkező olyan friss híreket és a közeljövőben megrendezésre kerülő eseményekről szóló információkat is, amelyeket a beküldők az egészségügyi portálon közzé szeretnének tenni.

A hírek és események közzétételének kritériumai

Az egészségügyi portálon szereplő linkek és tartalmak mindegyikének meg kell felelnie a megbízhatóság, átláthatóság és hozzáférhetőség hármas kritériumának. Alapvető elvárás, hogy a más internetes oldalakról átemelt információknak illeszkedniük kell a portál témakörébe, és közérthetőnek kell lenniük. A portál minden weboldalának a webhely tematikájához kapcsolódó, ingyen hozzáférhető információt kell tartalmaznia, és a közlés nyelvei között szerepelnie kell legalább egy hivatalos uniós nyelvnek. További tájékoztatást az eEurope 2002: Az egészségügyi weboldalak minőségi kritériumai című oldalon talál.

Minden tartalmat egy, a tagállamok és nemzetközi szervezetek képviselőiből álló szerkesztőbizottság vizsgál felül. A bizottság dolgozza ki a portál szerkesztésével kapcsolatos elveket is, és vele lehet konzultálni speciális kérés vagy különleges tartalom jóváhagyásával kapcsolatban.

Hogyan kell kitölteni az űrlapot

Minden hír / esemény esetén meg kell adni:

  • a címet és a leírást (a kettő együtt legfeljebb 300 karakter lehet, szóközökkel együtt),
  • a hír / esemény internetes linkjét (URL). (Kérjük, a mező kitöltése előtt ellenőrizze a linket!)

A kitöltés menete:

1. Adja meg pontosan a "Személy/Szervezet adatai" című első részben kért információkat!

2. Töltse ki az űrlapot a fent felsorolt kritériumok szerint.

  • Adja meg az esemény kezdő és záró dátumát.
  • Nagyon fontos, hogy csak friss híreket küldjön el nekünk!

3. Ha befejezte az űrlap kitöltését, kattintson a „Küldés” gombra!

Megjegyzés: Minden elküldött hír vagy esemény – a jóváhagyást követően – felkerül az egészségügyi portálra.

Személy / szervezet adatai :
(*)= kötelezően kitöltendő
A hír / esemény leírása
A hír / esemény érvényességének időtartama : (dd/mm/yyyy)