About

O spletišču

Pozdravljeni na spletišču direktorata Evropske komisije za javno zdravje in oceno tveganja.

Na njem boste našli informacije o politikah in ukrepih, ki so bili z namenom varovanja javnega zdravja sprejeti na evropski, nacionalni in mednarodni ravni. Politike in ukrepi Evropejcem omogočajo, da se zdravo odločajo in živijo bolj zdravo.

Spletišče vsebuje tudi povezave do zbirk statističnih podatkov o javnem zdravju, ki bi utegnile biti zanimive za zdravstvene strokovnjake.

Zdravstvena strategija EU zajema vsa pomembna področja politik EU, dopolnjuje pa jo večletni program na področju zdravja.

Pravno obvestilo

Komisija odgovarja samo za tiste informacije na spletišču, ki jih je pripravila sama. Več informacij o tem in o politiki Komisije na področju varstva podatkov je v pravnem obvestilu za spletišča EU.

Vas zanima več?

Jezikovna politika

Vhodna stran vam omogoča neposreden dostop do tematskih spletnih strani, ki so na voljo v 22 uradnih jezikih EU.

Na tematski spletni strani izberite svoj jezik na vrhu strani. Če izbranega jezika ne boste spremenili sami, se ta med brskanjem po spletišču ne bo spremenil.

Nekatere informacije, kot so ključni dokumenti, sporočila za medije, obvestila o dogodkih in publikacije, so na voljo samo v angleščini ali jeziku, v katerem je bil dokument napisan.