About

Despre site

Acesta este site-ul Comisiei Europene dedicat sănătății publice și evaluărilor de risc.

Veți găsi aici informații despre politicile și deciziile luate la nivel european, național și internațional pentru a proteja sănătatea cetățenilor, facilitându-le adoptarea unui stil de viață sănătos.

Site-ul se adresează în egală măsură specialiștilor, punându-le la dispoziție baze de date cu statistici din domeniul sănătății publice.

Strategia UE în domeniul sănătății acoperă toate ariile de activitate relevante și este sprijinită printr-un program multianual.

Aviz juridic

Comisia își asumă răspunderea doar pentru informațiile publicate pe acest site de către propriile servicii și departamente. Pentru detalii suplimentare și pentru informații privind politica de protecție a datelor pe care o aplicăm, consultați avizul juridic pentru site-urile UE.

Alte întrebări?

Politica lingvistică

Prima pagină vă oferă acces la pagini tematice disponibile în 22 de limbi oficiale ale UE.

Alegeți o pagină tematică și selectați apoi limba care vă interesează, în colțul din dreapta sus. Dacă nu alegeți altă variantă lingvistică pe parcurs, site-ul vi se afișa în limba respectivă pe toată durata sesiunii.

Notă: unele informații (documente, comunicate de presă, evenimente, publicații etc.) sunt disponibile numai în limba engleză sau în limba în care au fost redactate.