About

Honlapunkról

Ezt a webhelyet az Európai Bizottság Egészség- és Fogyasztóügyi Főigazgatósága működteti.

A honlap azokról a nemzetközi, európai, illetve tagállami szintű szakpolitikákról és döntésekről szolgál tájékoztatással, amelyek az európai polgárok egészségének védelme érdekében azt hivatottak elősegíteni, hogy a kontinensen élők egészségtudatos döntéseket hozzanak és egészséges életmódot éljenek.

A webhely az egészségügyi szakemberek számára közegészségügyi adatbázisokhoz vezető linkeket is feltüntet.

Az EU egészségügyi stratégiája az összes kapcsolódó szakpolitikai területet átíveli. A stratégia végrehajtását a többéves egészségügyi program támogatja.

Jogi nyilatkozat

Az Európai Bizottság a honlapon feltüntetett információk közül csak azokért vállal felelősséget, melyeket saját maga hozott létre. Erről és a Bizottság adatvédelmi politikájáról az EU weboldalaira vonatkozó Fontos jogi nyilatkozatban olvasható részletes tájékoztatás.

További kérdése van?

Nyelvpolitika

A kezdőlap közvetlen hozzáférést biztosít a tematikus oldalakhoz, melyek 22 hivatalos uniós nyelven állnak az olvasók rendelkezésére.

A tematikus oldalak tetején nyelvválasztó menü található, itt lehet megadni a használni kívánt nyelvet. Ha a nyelv kiválasztását követően Ön a honlap más oldalaira is ellátogat, a megadott nyelvbeállítás nem változik, hacsak azt Ön meg nem változtatja.

Egyes tartalmak – többek között a „Kiemelt fontosságú dokumentumok”, a „Sajtóanyagok”, az „Események” és a „Kiadványok” rovatban közreadott információk – csak angolul vagy a kérdéses dokumentum forrásnyelvén állnak rendelkezésre.