Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs

Konkurransen

Konkurransen

Velkommen til den 2. utgaven av Galileo-tegnekonkurransen!

/growth/file/3964_nnside-small.png

Konkurransen er en unik mulighet til å få en Galileo-satellitt oppkalt etter deg og sendt ut i verdensrommet!

Alt du trenger å gjøre for å bli med i konkurransen er å tegne et bilde av det første som dukker opp i hodet ditt når du tenker på verdensrommet. Det kan være stjerner, raketter, planeter, satellitter eller til og med romvesener! Slipp fantasien løs, og tegn bildet du ser når du drømmer om verdensrommet.

La personligheten og kreativiteten din komme til uttrykk! Du står fritt til å velge hva slags tegne-, male- eller fargeleggingsverktøy du ønsker å bruke. Du kan for eksempel bruke pensel, blyant, tusj, glitter og lim. Hvis du har de nødvendige digitale ferdighetene, kan du til og med bruke en datamaskin eller mobilapp til å lage en 3D-tegning. Valget av teknikk er helt opp til deg.

Når du er ferdig med tegningen din, laster du den opp her i JPG- eller PNG-format. Dette kan bare gjøres én gang, enten ved å skanne tegningen eller simpelthen ta et digitalt bilde av den. Be gjerne en forelder eller lærer om å hjelpe deg med å sende inn kunstverket ditt.

Husk at du bare kan sende inn én tegning, så sørg for at du velger den du er aller mest fornøyd med.

Last opp tegningen din mellom 14 november 2019 og 31. januar 2020.

En nasjonal jury vil deretter kåre vinnertegningen.

Den heldige vinneren blir invitert til å delta på en prisseremoni og en pressekonferanse som arrangeres i Oslo . Den nasjonale vinneren får delta på seremonien sammen med en forelder eller foresatt. Her vil han eller hun få tildelt den store premien som består i å få én av de tre Galileo-satellittene oppkalt etter seg! Vinneren vil også få et diplom og et trofé.

Du kan delta i konkurransen hvis du bor i Kroatia, Norge eller Sveits og er født mellom 2008 og 2013.

Hvis du vil vite mer om vilkårene og utvelgelseskriteriene, kan du klikke her.