ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ειδήσεις

Pages

books
14/06/2018

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες αιτούντες/-ούσες καλούνται να υποβάλουν υποψηφιότητα για να φιλοξενήσουν ένα Κέντρο Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης.

Κατηγορία:
Ψηφιακή Ενιαία Αγορά
20/06/2018

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Συμβούλιο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέληξαν απόψε σε πολιτική συμφωνία σχετικά με τους νέους κανόνες που θα επιτρέπουν την αποθήκευση και την επεξεργασία των δεδομένων οπουδήποτε εντός της ΕΕ, χωρίς αδικαιολόγητους περιορισμούς.

Κατηγορία:
Οικονομία, χρηματοοικονομικά και φορολογία, Δικαιοσύνη και δικαιώματα των πολιτών, Επιστήμη και τεχνολογία
Μετανάστευση και άσυλο
20/06/2018
Κατηγορία:
Μετανάστευση, εσωτερικές υποθέσεις & ιθαγένεια
Ενεργειακή Ένωση
20/06/2018

Μια φιλόδοξη πολιτική συμφωνία σχετικά με τη διακυβέρνηση της Ενεργειακής Ένωσης επιτεύχθηκε σήμερα μεταξύ διαπραγματευτών από την Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο.

Κατηγορία:
Ενέργεια και φυσικοί πόροι
«Κλίμακα αριστείας»
19/06/2018

Σήμερα η Επιτροπή ανανεώνει την πρωτοβουλία «Κλίμακα αριστείας» της Επιτροπής, έτσι ώστε να εξακολουθήσει να παράσχει προσαρμοσμένη εμπειρογνωμοσύνη στις περιφέρειες που υστερούν στον τομέα της καινοτομίας.

Κατηγορία:
Οικονομία, χρηματοοικονομικά και φορολογία
Ετήσια έκθεση για την κατάσταση του ασύλου στην ΕΕ
18/06/2018
Κατηγορία:
Μετανάστευση, εσωτερικές υποθέσεις & ιθαγένεια
researchandinnovation
18/06/2018

Σήμερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργάνωσε συνάντηση υψηλού επιπέδου με 12 εκπροσώπους φιλοσοφικών και μη ομολογιακών ενώσεων απ' όλη την Ευρώπη, στο πλαίσιο του τακτικού διαλόγου με εκκλησίες, θρησκευτικές, φιλοσοφικές και μη ομολογιακές ενώσεις που προβλέπεται στο άρθρο 17 της Συνθήκης της Λισαβόνας. Στην παρούσα ένατη ετήσια συνάντηση υψηλού επιπέδου το αντικείμενο της συζήτησης ήταν «Τεχνητή νοημοσύνη: αντιμετώπιση δεοντολογικών και κοινωνικών προκλήσεων». Η σημερινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Αντιπροέδρου κ. Andrus Ansip.

Κατηγορία:
Θέματα της ΕΕ, Επιστήμη και τεχνολογία
trade_negotiations_with_australia.
18/06/2018

Σήμερα, στην πρωτεύουσα της Αυστραλίας Καμπέρα, η Eπίτροπος αρμόδια για θέματα εμπορίου, κ. Σεσίλια Μάλμστρομ, από κοινού με τον πρωθυπουργό κ. Μάλκολμ Τέρνμπουλ και τον υπουργό Εμπορίου της Αυστραλίας, κ. Στίβεν Τσιόμπο, ξεκίνησαν επίσημες διαπραγματεύσεις για μια εκτενή και φιλόδοξη εμπορική συμφωνία μεταξύ της ΕΕ και της Αυστραλίας.

Κατηγορία:
Οικονομία, χρηματοοικονομικά και φορολογία
Digital skills
15/06/2018

Στα Γιάννενα βρέθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου ο Γιώργος Μαρκοπουλιώτης όπου και απηύθυνε χαιρετισμό στην επίσημη εκκίνηση της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση. 

Κατηγορία:

Pages