ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ειδήσεις

Pages

european_commission
19/11/2018

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης έλαβε το βραβείο «Πολιτικής Καινοτομίας» στην κατηγορία «Πολιτισμός», το οποίο απένειμε το Ινστιτούτο Πολιτικής Καινοτομίας στη Βιέννη.

Κατηγορία:
european_commission
19/11/2018

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 10:00 πμ. - 4:15 μμ
Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 10:30 πμ - 1:00 μμ

Αίγλη Ζαππείου , Αθήνα

Κατηγορία:
european_commission
19/11/2018

Το Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα την πρόταση της Επιτροπής για την ενίσχυση του Συστήματος Πληροφοριών Σένγκεν (SIS), του ευρύτερα χρησιμοποιούμενου ευρωπαϊκού συστήματος ανταλλαγής πληροφοριών για τη μετανάστευση, την ασφάλεια και τη διαχείριση των συνόρων.

Κατηγορία:
european_commission
16/11/2018

Σε ποιο μέρος της Ευρώπης μπορούν οι φοιτητές να σπουδάσουν χωρίς να καταβάλλουν δίδακτρα; Ποιες χώρες χρεώνουν τα υψηλότερα δίδακτρα; Τι είδους οικονομική στήριξη προσφέρεται στους φοιτητές και ποιος την λαμβάνει στην πράξη; Η 7η ετήσια έκθεση του Δικτύου Ευρυδίκη για τα εθνικά συστήματα διδάκτρων και υποστήριξης φοιτητών στην ευρωπαϊκή τριτοβάθμια εκπαίδευση 2018/19, που δημοσιεύτηκε σήμερα, την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Σπουδαστών, παρέχει τόσο επισκόπηση των κύριων χαρακτηριστικών των εθνικών συστημάτων διδάκτρων και υποστήριξης όσο και λεπτομερέστερες πληροφορίες για κάθε χώρα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Κατηγορία:
european_commission
15/11/2018

Η Επιτροπή δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας νέας έρευνας του Ευρωβαρόμετρου με θέμα τις γνώσεις των πολιτών σχετικά με τα αντιβιοτικά, καθώς και τις γενικότερες τάσεις όσον αφορά τη χρήση τους, ενόψει της 11ης Ευρωπαϊκής Ημέρας Ενημέρωσης για τα Αντιβιοτικά.

Κατηγορία:
Περιβάλλον, καταναλωτές και υγεία
european_commission
15/11/2018

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε χθες υπέρ της θέσπισης ενός Ευρωπαϊκού Κώδικα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και της ίδρυσης ενός Φορέα Ευρωπαϊκών Ρυθμιστικών Αρχών για τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες, όπως είχε προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον Σεπτέμβριο του 2016, στο πλαίσιο της στρατηγικής για την ψηφιακή ενιαία αγορά. Ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής και Επίτροπος Ψηφιακής Ενιαίας Αγοράς Άντρους Άνσιπ και η Επίτροπος Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας Μαρίγια Γκάμπριελ, χαιρέτισαν το αποτέλεσμα σε κοινή δήλωση:

Κατηγορία:
european_commission
15/11/2018

Οι διαπραγματευτές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ηνωμένου Βασιλείου κατέληξαν χθες σε συμφωνία σχετικά με τους όρους της συμφωνίας αποχώρησης βάσει του άρθρου 50.

Κατηγορία:
european_commission
14/11/2018

Τα προγράμματα του 2019 για την προώθηση των γεωργικών προϊόντων διατροφής της ΕΕ θα επικεντρωθούν κυρίως στις αγορές εκτός της ΕΕ με το υψηλότερο δυναμικό ανάπτυξης.

Κατηγορία:
eu_careers_logo
14/11/2018

Η Γενική Διεύθυνση Θαλάσσιας Πολιτικής και Αλιείας διοργανώνει διαδικασία επιλογής προσωπικού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://ec.europa.eu/newsroom/mare/item-detail.cfm?item_id=637532

Κατηγορία:
european_commission
14/11/2018

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χορήγησε πρόσθετο ποσό ύψους 43,7 εκατ. ευρώ σε βοήθεια έκτακτης ανάγκης στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης προκειμένου να στηρίξει την Ελλάδα στην αντιμετώπιση των μεταναστευτικών προκλήσεων.

Κατηγορία:
Μετανάστευση, εσωτερικές υποθέσεις & ιθαγένεια

Pages