ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

TRAD19: Ενημερωτική συνάντηση σχετικά με τη νέα πρόσκληση υποβολής προσφορών για την παροχή μεταφραστικών υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

/greece/file/dsafgjpg_eldsafg.jpg

TRAD19
copyright

Η Γενική Διεύθυνση Μετάφρασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έχει δημοσιεύσει νέα πρόσκληση υποβολής προσφορών για μεταφραστικές υπηρεσίες.

07/06/2019

Εκπρόσωποι της Γενικής Διεύθυνσης Μετάφρασης θα βρίσκονται στην Αθήνα για να ενημερώσουν τους ενδιαφερομένους σχετικά με την εν λόγω πρόσκληση υποβολής προσφορών και να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους, στα αγγλικά.

Πότε; Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, από τις 10:00 έως τις 12:30

Πού;   Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα ― Αίθουσα Σιώτη, (Βασιλίσσης Σοφίας 2, Σύνταγμα)

Για να συμμετάσχετε στην ενημερωτική συνάντηση, θα πρέπει να εγγραφείτε, έως τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, στις 17:00, στη διεύθυνση: DGT-ATHENS@ec.europa.eu, αναφέροντας ονοματεπώνυμο, φορέα, και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα συμμετοχής του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού ατόμων, παρακαλούμε τις εταιρείες και τις επαγγελματικές οργανώσεις να εκπροσωπηθούν με 2 άτομα το πολύ.

Μπορείτε να στείλετε ερωτήσεις σχετικά με την πρόσκληση υποβολής προσφορών στη διεύθυνση dgt-fl-trad-19@ec.europa.eu ή/και να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο από την αντίστοιχη ενημερωτική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

Περισσότερες πληροφορίες για την πρόσκληση υποβολής προσφορών: TRAD19