ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αρχική σελίδα

Ειδήσεις
21/04/2017

Το Βραβείο Λογοτεχνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης  απονέμεται ετησίως στους καλύτερους νέους και πρωτοεμφανιζόμενους συγγραφείς στην Ευρώπη. Στους 12 συγγραφείς που επιλέχθηκαν για το 2017 συγκαταλέγεται και η ελληνίδα Κάλλια Παπαδάκη.

 
18/04/2017

Ένα νέο σύστημα ηλεκτρονικής πιστοποίησης για την καλύτερη παρακολούθηση των εισαγωγών βιολογικών προϊόντων αρχίζει να ισχύει από αύριο, αναδεικνύοντας την ΕΕ σε παγκόσμιο ηγέτη όσον αφορά την ιχνηλασιμότητα και τη συλλογή αξιόπιστων δεδομένων για το εμπόριο των προϊόντων αυτών.

 
Εκδηλώσεις

«Η Ευρώπη αναλογίζεται το παρελθόν της και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον».

Ημερομηνία:
09/05/2017
Ώρα:
14:30

Ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. Άρης Περουλάκης τόνισε στο Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο στη Κοζάνη ότι "Το Επενδυτικό Σχέδιο Γιούνκερ αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία με το οποίο μπορούν οι Περιφέρειες να τονώσουν την οικονομία τους. Η ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων στη Δυτική Μακεδονία αποτελεί ένα από τα καλύτερα παραδείγματα έργων και το οποίο επισκεφτήκαμε σήμερα με την Επίτροπο κα. Corina Cretu".

Πλήθος νέων & πολιτών συμμετείχε στο Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο στην Κοζάνη & Φλώρινα όπου το κοινό συζήτησε και ενημερώθηκε για τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία & τις ευκαιρίες ανάπτυξης για την Δυτική Μακεδονία καθώς και για το μέλλον της Ευρώπης και τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Ημερομηνία:
07/04/2017
Ώρα:
10:30