ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Φωτογράφισε μαζί μας την πολιτιστική κληρονομιά #InstameetGreece

/greece/file/5083123422204166013125881784336702765006848ojpg_el50831234_2220416601312588_1784336702765006848_o.jpg

InstameetGreece
copyright

Instagramάρησε  τις ομορφίες της πόλης σου!

Ας συναντηθούμε την Κυριακή 10/02 στις 15:00 σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδος για να ποστάρουμε τις φωτογραφίες μας στο Instagram με το #InstameetGreece & #EuropeforCulture

Facebook event: https://www.facebook.com/events/233009037610224/

Οι 3 φωτογραφίες με τα περισσότερα likes (από διαφορετικούς λογαριασμούς) μέχρι την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 18:00 θα βραβευτούν με goody bag από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ημερομηνία: 
10/02/2019 - 16:00 - 19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑ ΠΟΛΗ

- Αθήνα: Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα είναι:
Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη -> Καπνικαρέα -> Μητρόπολη -> Βιβλιοθήκη Αδριανού -> Ρωμαϊκή Αγορά.

- Θεσσαλονίκη: Το σημείο αναφοράς της δράσης είναι ο Λευκός Πύργος και η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι κατά μήκος της παραλίας, προς το Βασιλικό Θέατρο, Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου, ομπρέλες και κατάληξη στο Μέγαρο Μουσικής. Θα αναδειχθούν όλα τα κτίρια που θα συναντούμε στη διαδρομή, όπως και το Λαογραφικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης, καθώς και τα θεματικά πάρκα της νέας παραλίας..

- Ρόδος: Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου των ιπποτών ή Καστέλο. Καιρού επιτρέποντος θα περιπλανηθούμε στην Μεσαιωνική Πόλη η οποία το 2018 έκλεισε 30 χρόνια ως μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

- Φλώρινα: Διαδρομή στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Φλώρινας : Πλατεία Δημοτικών Σχολείων (1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας) -> κατά μήκος του ποταμού Σακουλέβα -> Πλατεία Δικαστηρίων.

- Κομοτηνή: Χειμερινό ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ > Βυζαντινό Κάστρο > Τσανάκλειος Αστική Σχολή > Αρχοντικά οδού Ν. Τσανακλή > Λέσχη Κομοτηναίων > Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου > Πλατεία Χρυσάνθου > Θρακικό Ωδείο > Παλιό (Εσκί) Τζαμί > Ιμαρέτ Εκκλ. Μουσείο > Οδός Ελ. Βενιζέλου > Οικία Μουζιόπουλου > Οικία Σκουτέρη - Δημοτικό Μουσείο > Αρχαιολογικό Μουσείο > Λαογραφικό Μουσείο > Πλατεία Ειρήνης > Νέο Ηρώο > Αγία Παρασκευή > Ίδρυμα Παπανικολάου > Νίκη της Θράκης > Πύργος Ρολογιού > Νέο (Γενί) Τζαμί > Τερματισμός: Τέρμα οδού Ερμού.

Όροι του διαγωνισμού:

-Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος άτομα άνω των 18 ετών που διαμένουν στην ΕΕ.

-Κάθε συμμετέχων μπορεί να στείλει από μία φωτογραφία.

-Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι σε υψηλή ανάλυση.

-Αν απεικονίζονται πρόσωπα στη φωτογραφία, ο φωτογράφος θα πρέπει να έχει την έγγραφη συναίνεση των απεικονιζόμενων. (σε αυτήν την περίπτωση μαζί με τη φωτογραφία καλείστε να αποστείλετε ξεχωριστά την γραπτή, ενυπόγραφη συγκατάθεση όσων απεικονίζονται στη φωτογραφία)

-Οι φωτογραφίες που θα αναρτώνται πρέπει να ανήκουν αποκλειστικά στον αποστολέα/συμμετέχοντα και να μην καταπατούν διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Όσοι αποστείλουν φωτογραφίες διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα των έργων τους. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμφωνούν με τους νομικούς όρους που διέπουν την ανάρτηση υλικού στο Facebook. (https://www.facebook.com/terms.php ) Επίσης, λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό αποδέχεστε την αναπαραγωγή και χρήση των φωτογραφιών σας από τους διοργανωτές του διαγωνισμού.

-Επιτρέπεται η χρήση φίλτρων, που υπάρχουν διαθέσιμα στα apps ή στις φωτογραφικές μηχανές, ωστόσο ειδικά εφέ, φωτογραφίες που έχουν παραχθεί σε υπολογιστή, καθώς και έντονη επεξεργασία φωτογραφιών πρέπει να αποφεύγεται.

-Φωτογραφίες που περιλαμβάνουν υβριστικά σχόλια ή εικόνες που προσβάλλουν την αιδώ ή προκαλούν αποστροφή θα αποκλείονται αυτόματα από το διαγωνισμό.

-Οι διοργανωτές δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια, άμεση ή έμμεση ζημία προκληθεί σε συμμετέχοντα στα πλαίσια της συμμετοχής του στο διαγωνισμό.

-Λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες αποδέχονται τους παραπάνω όρους συμμετοχής.

 - Η φωτογραφία που θα πάρει τα περισσότερα "likes" από τις 10/2 στις 18:00 έως τις 13/2 στις 18:00  που θα τελειώσει η διαδικασία καταμέτρησης θα είναι η νικήτρια και θα ανακοινωθεί στα social media της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Οι 3 φωτογραφίες με τα περισσότερα likes (από διαφορετικούς λογαριασμούς) θα βραβευτούν με goody bag από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.