ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γεφυρώνοντας το χάσμα δεξιοτήτων:Το πρόγραμμα GEFYRA

/greece/file/20171113gefyralogofixjpg_el20171113_gefyra_logo_fix.jpg

GEFYRA PROGRAMME
©

Το CSR HELLAS διοργάνωσε ημερίδα την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017, για την παρουσίαση στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα του προγράμματος GEFYRA (Greek Enterprises For Youth Reinforcement Acceleration) που συνδέει τη πρωτοβουλία EP4Y (European pact 4 Youth) με το πρόγραμμα για τη μαθητεία (Eu talent). H κα Άννα Δάντη, ε.χ. επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της Αντιπροσωπείας συμμετείχε στην ημερίδα.

Ημερομηνία: 
13/11/2017 - 10:00

Αρχειοθετημένο υλικό

Σκοπός της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση για το θέμα του χάσματος δεξιοτήτων, η παρουσίαση του προγράμματος και σαν αποτέλεσμα η δέσμευση των επιχειρήσεων σε παροχή ποιοτικών θέσεων εργασίας στους 3 άξονες (μαθητεία, πρακτική άσκηση, επαγγελματική κατάρτιση).

Στο πρώτο panel της ημερίδας, θα παρουσιαστούν πολιτικές και πρωτοβουλίες και θα υπάρξει ευκαιρία να γίνει ανταλλαγή θέσεων και απόψεων, μεταξύ ομιλητών και κοινού, σχετικά με τα παραπάνω αναφερόμενα προβλήματα και τον τρόπο αντιμετώπισής τους.

Στο δεύτερο panel, θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές επιχειρήσεων και μαζί με τις εμπειρίες των επωφελούμενων θα συζητηθούν οι προσδοκίες καθώς και τα αποτελέσματα των προγραμμάτων αυτών με σκοπό να προκύψουν συμπεράσματα που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του χάσματος στη πράξη.

/greece/file/20171113agendagefyracsrhellaselpdf_el20171113_agenda_gefyra_csrhellas_el.pdf

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση της 13 Νοεμβρίου 2017, παρακαλούμε κάνετε κλικ στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

https://www.eventora.com/el/Events/GEFYRA.

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.csrhellas.net/initiative/init-gefyra/