ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αρχική σελίδα

Ειδήσεις
european_commission
16/11/2018

Σε ποιο μέρος της Ευρώπης μπορούν οι φοιτητές να σπουδάσουν χωρίς να καταβάλλουν δίδακτρα; Ποιες χώρες χρεώνουν τα υψηλότερα δίδακτρα; Τι είδους οικονομική στήριξη προσφέρεται στους φοιτητές και ποιος την λαμβάνει στην πράξη; Η 7η ετήσια έκθεση του Δικτύου Ευρυδίκη για τα εθνικά συστήματα διδάκτρων και υποστήριξης φοιτητών στην ευρωπαϊκή τριτοβάθμια εκπαίδευση 2018/19, που δημοσιεύτηκε σήμερα, την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Σπουδαστών, παρέχει τόσο επισκόπηση των κύριων χαρακτηριστικών των εθνικών συστημάτων διδάκτρων και υποστήριξης όσο και λεπτομερέστερες πληροφορίες για κάθε χώρα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

european_commission
15/11/2018

Η Επιτροπή δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας νέας έρευνας του Ευρωβαρόμετρου με θέμα τις γνώσεις των πολιτών σχετικά με τα αντιβιοτικά, καθώς και τις γενικότερες τάσεις όσον αφορά τη χρήση τους, ενόψει της 11ης Ευρωπαϊκής Ημέρας Ενημέρωσης για τα Αντιβιοτικά.

Εκδηλώσεις
Face Forward into my home logo

Μετά την πρώτη επιτυχημένη παρουσίασή του στην Αθήνα και τη θερμή υποδοχή του στο Ηράκλειο Κρήτης, το διαδραστικό πρόγραμμα Face Forward …into my home ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει στο κοινό τα πρόσωπα και τις ιστορίες 26 προσφύγων και αιτούντων άσυλο που ζουν στη χώρα μας και προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή. 

Ημερομηνία:
  • 09/11/2018 - 09/12/2018
Τόπος:
Δημοτικός Εκθεσιακός Χώρος (πρώην αποθήκη στρατού), Προβλήτα Α, Λιμάνι Θεσσαλονίκης
mellon_europis

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει διάλογο με τους πολίτες με κύριο ομιλητή τον Γενικό Διευθυντή Περιφερειακής Πολιτικής & Αστικής Ανάπτυξης, κ. Marc Lemaitre.

Ο διάλογος θα γίνει την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις 18.30 στο Συνεδριακό Κέντρο "Αγορά Αργύρη".

Ημερομηνία:
  • 22/11/2018