Edustusto Suomessa

Etusivu

Uutiset
16/08/2017

Euroopan komissio käynnistää tänään EU:n laajuisen julkisen kuulemisen siitä, kuinka EU:n elintarvikeketjun oikeudenmukaisuutta voitaisiin parantaa.

13/07/2017

Euroopan investointipankki (EIP) on myöntänyt 15 miljoonan euron lainan verkkokaupan personointiratkaisuja tarjoavalle suomalaisyritys Nostolle. Rahoitus tukee yrityksen seuraavaa kasvuvaihetta, eli toiminnan kansainvälistä laajentamista sekä jatkuvaa tutkimusta, tuotekehitystä ja innovointia. EIP:n rahoitukselle on myönnetty takaus Euroopan investointiohjelmaan kuuluvasta Euroopan strategisten investointien rahastosta (ESIR), jonka tavoitteena on vauhdittaa investointeja strategisiin hankkeisiin kaikkialla Euroopassa.

Tapahtumat
Euroopan komissio, Elinkeinoelämän keskusliitto, FinUnions

Eurooppa muuttuu ja Suomi sen mukana. Euroopan komission valkoinen kirja ja sitä seuranneet keskusteluasiakirjat ovat virittäneet keskustelua eri puolilla Eurooppaa mm. talous- ja rahaliiton syventämisestä, sosiaalisesta ulottuvuudesta ja globalisaation hallinnasta. Odotuksia on paljon, niin myös epäilyjä. Millaisen unionin me suomalaiset haluamme? Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta EU-symposiumiin!

 

Päivä:
  • 11/10/2017
Paikka:
Helsingin yliopiston Pieni juhlasali