Edustusto Suomessa

Etusivu

Uutiset
21/03/2018

EU-johtajien kokouksen esityslistalla ovat muun muassa talousasiat, sisämarkkinat sekä ulkosuhteet.

21/03/2018

Euroopan komissio on ehdottanut tänään uusia sääntöjä sen varmistamiseksi, että digitaaliyritysten toimintaa verotetaan oikeudenmukaisella ja kasvua edistävällä tavalla EU:ssa. Toimenpiteiden ansiosta EU ottaa globaalin johtopaikan sellaisten verolakien suunnittelussa, jotka soveltuvat moderniin talouteen ja digitaaliaikaan.

Tapahtumat
Tiukennuksia komissaarien eettisiin toimintasääntöihin

Euroopan komissio on puheenjohtaja Jean-Claude Junckerin johdolla nostanut paremman sääntelyn periaatteet keskeiseksi osaksi Euroopan unionin lainsäädäntömenettelyä. Paremman sääntelyn avulla on mahdollista pyrkiä tuloksellisemmin Euroopan unionin poliittisiin tavoitteisiin niin, että kansalaiset, yritykset ja kansalliset viranomaiset saavat suuremman hyödyn Euroopan unionin tarjoamista mahdollisuuksista kehittää toimintaansa.

Päivä:
  • 26/03/2018
Paikka:
Eurooppasali, Malminkatu 16, Helsinki
Euroopan komission Translating Europe -seminaarisarja

Suomalaisuus, eurooppalaisuus, identiteetti, kulttuuriperintö –  miksi meistä suomalaisista on tullut tällaisia kuin olemme? Tähän perustavanlaatuiseen kysymykseen pureudutaan monikielisyyden, kulttuurin ja kääntämisen näkökulmasta luento- ja keskustelutilaisuudessa Eurooppasalissa.

Päivä:
  • 05/04/2018
Paikka:
Eurooppasali, Malminkatu 16, Helsinki