Edustusto Suomessa

Translating Europe: Kielityö 2020

Käännös- ja kieliala on yksi nopeimmin kasvavista toimialoista maailmassa. Millaista on tulevaisuuden kieliammattilaisuus Suomessa? Seminaarissa Eurooppasalissa (Malminkatu 16, Helsinki) pohditaan kieliammattilaisuutta nyt ja kehitystrendejä lähitulevaisuudessa erityisesti uusien kielityömuotojen näkökulmasta.

Päivä: 
15/11/2016 -
12:30 to 17:00

Käännös- ja kieliala on yksi nopeimmin kasvavista toimialoista maailmassa. Millaista on tulevaisuuden kieliammattilaisuus Suomessa? Seminaarissa Eurooppasalissa (Malminkatu 16, Helsinki) pohditaan kieliammattilaisuutta nyt ja kehitystrendejä lähitulevaisuudessa erityisesti uusien kielityömuotojen näkökulmasta. Puheenaiheena ovat arkipäiväistyvät konekäännösten jälkieditointi sekä suurten käännösprojektien ja lähes reaaliaikaisten pikaviestipalvelujen tiimikääntäminen pilvipohjaisilla käännöstyökaluilla.

Tiistaina 15. marraskuuta klo 12.30–17.00 pidettävän seminaarin järjestävät Euroopan komission käännöstoimen pääosasto, Suomen käännöstoimistojen liitto ja Käännösalan asiantuntijat KAJ.

Ilmoittautumisohjeet ja lisätietoa ohjelmasta täällä.