Edustusto Suomessa

Etusivu

Uutiset

/finland/file/leaf-600copyrightunsplashjpg_fileaf-600_copyright_unsplash.jpg

FuturoLEAF-hanke
Copyright Unsplash

Osana EU:n tutkimuksen ja innovoinnin Horisontti 2020 -puiteohjelmaa toimiva Euroopan innovaationeuvosto (EIC) tarjoaa keskitetysti innovaatiorahoitusta, jolla jalostetaan tieteen tuloksia uudeksi liiketoiminnaksi ja autetaan innovatiivisia yrityksiä laajentamaan toimintaansa. VTT:n koordinoima FuturoLEAF-hanke on saanut Euroopan innovaationeuvostolta lähes kolme miljoonaa euroa Pathfinder Open -rahoitusta, jolla tuetaan huipputeknologian ja läpimurtoinnovaatioiden tutkimusvaihetta.

/finland/file/ursulavonderleyenofficialpienijpg_fiursula_von_der_leyen_official_pieni.jpg

Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen
Copyright Euroopan unioni

Koronavirus on aiheuttanut Euroopassa suurta inhimillistä kärsimystä. Se on riistänyt ihmishenkiä ja vienyt monilta toimeentulon. Hillitäkseen viruksen leviämistä komission puheenjohtaja von der Leyen on vahvasti ajanut koordinoituja EU:n toimia.

Tapahtumat

/finland/file/eurooppa-foorumilogo-2020-fipienijpg_fieurooppa-foorumi_logo-2020-fi_pieni.jpg

Turun Eurooppa-foorumi 2020
Copyright Turun Eurooppa-foorumi

Eurooppa-foorumi toteutuu tänäkin vuonna Turussa elokuun viimeisellä viikolla 27.–28.8.2020 teemalla ”Suomi 25 vuotta EU:ssa”. Suomen poliittisen kauden avaustapahtumassa asiantuntijoille, päättäjille ja yleisölle tarjoillaan kahden päivän aikana korkeatasoinen ohjelma, jossa puhujina ovat muun muassa komissaari Jutta Urpilainen ja valtiovarainministeri Matti Vanhanen.

Päivä: 
27/08/2020 - 28/08/2020