enEnglish
CROS

1st meeting 2012 February 8, Vilnius

AGENDA

Seasonal Adjustment User Group

8th February 2012 (INS of Lithuania)

29 Gedimino Ave.,
    LT–01500 Vilnius, Lithuania
    (10:00 -17:00)

MINUTES

 

Agenda

Chairman:                     Marc Boxall (ECB )

Secretariat:                   Dario Buono (ESTAT ), Faiz Alsuhail (FI )

(1)               10.00   Approval of the Agenda and review of minutes and to do list from the previous meeting 10 min, by Dominique Ladiray

(2)               10.10   New mandate of the SAUG and info on the next workshop on SA , 20 mins, by Dario Buono, ESTAT

(3)               10.30   Next Release of JDemetra+, 90 mins, by Jean Palate, NBB

12.00   Lunch break, 90 mins

(4)               13.30   Proposal for quality check, 90 mins, by NSI of IT and FR and NB of PL

15.00  Coffee break, 15 min

(5)               15.15   E-learning course on SA, 30 mins, by Sylwia Grudkowska, NB of Poland

(6)               15.45   Contribution of SAUG members to additional modules to be developed in JDEMETRA, 30 mins, open discussions

(7)              16.15   Test direct v.s indirect, 15 mins, Dario Buono, Estat

(8)              16.30   Pending questions sent to the ESTAT methodology help desk, 15 mins, all participants

(8)           16.45   AOB, 10 mins

(9)           16.55   Next meeting to be held in Luxembourg in October 2012,  5 min