Nyhetsartiklar


Redo för ditt livs äventyr? Lappland väntar på dig!

Letar du jobb men inte vilket jobb som helst? Längtar du efter dramatik och äventyr? Vill du ha en lite annorlunda eller unik arbetsplats? Om detta låter lockande, så läs vidare!

Läs mer >>

21/09/2017


Fem tips för att skapa en trevligare arbetsplats

Dina anställda är kärnan i ditt företag eller din organisation – oavsett om de är två eller tvåhundra. Det är dem som driver företaget framåt och hjälper dig att uppnå dina mål. Att göra personalen nöjd samtidigt som företagets behov tillgodoses kan dock vara en svår avvägning, och ibland kan det vara en omöjlighet att göra alla nöjda. Med hjälp av de enkla tipsen i den här artikeln kan du dock påtagligt förbättra trivseln och klimatet på din arbetsplats.

Läs mer >>

19/09/2017


Ditt första Euresjobb hjälper ung polack till nytt liv i Italien!

Maciej Słowikowski är en 25-årig polack som bodde i London och arbetade som köksmästare på en livlig bistro i centrum. För några månader sedan registrerade han sig hos Eures och påbörjade en process som skulle förändra hans liv totalt.

Läs mer >>

14/09/2017


"Ditt första Euresjobb": Vad har unga människor att vinna på det?

Ditt första Euresjobb, som ursprungligen inrättades 2012 som ett pilotprogram, är ett målinriktat program för rörlighet i arbetslivet som hjälper talangfulla unga arbetssökande att få tillgång till möjligheter som erbjuds av företag och organisationer i hela Europa.

Läs mer >>

13/09/2017


Eures Polen hjälper 26 arbetssökande att hitta jobb utomlands


"Ditt första Euresjobb": Vad har företag och organisationer att vinna på det?


Den grekiska receptionistens vältajmade ansökan gav henne jobb i Tyskland


In the spotlight: The European Alliance for Apprenticeships

The European Alliance for Apprenticeships (EAfA) recently held a high-level event in Malta to celebrate its achievements over the last four years and to look to the future. We thought it would be a good time to look a little more closely at this unique partnership and how businesses and organisations throughout Europe can yet be involved.

Läs mer >>

02/08/2017


Fransk guide till portugisiska öar efter jobbdag på nätet


5 tips when looking for traineeships

Get a head start on the “competition” when on the lookout for traineeships.

Läs mer >>

28/07/2017


ansvarsfriskrivning

Artiklarna "Fokus på…" på Euresportalen ger användarna information om aktuella diskussioner och trender och är avsedda att uppmuntra till samtal och debatt. De återspeglar inte nödvändigtvis Europeiska kommissionens hållning.