Upptäck den europeiska arbetsmarknaden!

Sök bland 1,059,679 lediga jobb och hitta ditt drömjobb ... i Europa!

Bli en del av Eures arbetsmarknad!

Se till att de 5,449 arbetsgivare som är registrerade hos Eures kan hitta dig genom att definiera din Euresprofil och skapa ett cv på nätet.

För ett familjeföretag som är beroende av säsongsrekrytering har Eures varit en viktig bundsförvant

Det svenska paret Kenneth och Birgit Andersson tog över familjens jordgubbsodling 1991 och det är tack vare de utländska plockarna som verksamheten klarar sig. Men att rekrytera utländska arbetstagare var dyrt och tidskrävande, för att inte tala om komplikationerna med språkhinder. För att få hjälp att klara det och andra hinder vände sig Anderssons till Eures för att få hjälp.

Agricultural, fishery and related labourers Agricultural, fishery and related labourers EURES Network EURES-Nätverket EURES Portal EURES Portal Employers Arbetsgivare Jobseekers Arbetssökande Learning opportunities Learning opportunities Lithuania Litauen Personal success stories Personal success stories Success stories Success stories Sweden Sverige Youth Youth

24/11/2015

Läs mer >>


"Om du vill hitta personer som står på din sida, har goda kontakter i alla europeiska länder och verkligen kan hjälpa dig att hitta arbete utan att det kostar något ska du vända dig till en Euresrådgivare!"

Viola de Carlo ,Italien