Članek v novicah


5 apps for a more effective workday


Spoznajte ekipo Eures Španija!


300 malih ali srednje velikih podjetij s pomočjo sheme za izmenjavo našlo, kar je iskalo


Postopek zaposlovanja v nevladnih organizacijah (NVO): kako prepoznati prave ljudi za delo pri vas

Mnogim ljudem je všeč zamisel, da bi delali za nevladno organizacijo, zato je vsako razpisano mesto zelo zaželeno. Kako lahko vaša NVO med številnimi možnimi kandidati, med katerimi lahko izbirate, najde pravo osebo, ki bo doprinesla k napredku vaše organizacije?

Preberite več >>

11/07/2017


Španski strokovnjak za informacijsko tehnologijo našel priložnost za nov začetek v Nemčiji


NVO: Kaj, zakaj in kje?

Verjetno ste na spletnem mestu Drop’pin@EURES, na samem portalu Eures in različnih drugih spletnih mestih z informacijami o zaposlitvah že naleteli na kratico „NVO“. Kaj pa so NVO, zakaj bi želeli delati za katero od njih in kje lahko dobite dodatne informacije?

Preberite več >>

04/07/2017


Na slovaškem zaposlitvenem sejmu so ponudili kakovost in količino


Kaj storiti in česa ne, ko odprete svoje podjetje – vstopite v igro

Zagon podjetja zahteva konkurenčno miselnost in ima mnogo skupnega z vodenjem uspešne športne ekipe. Pripravite se na akcijo!

Preberite več >>

27/06/2017


Zaposlitveni sejmi: čim bolje izkoristite svoj čas

Tako, našli ste zaposlitveni sejem, ki ga želite obiskati, in se (po potrebi) registrirali Kaj sledi? Morda mislite, da je dovolj, da se določenega dne tam samo pojavite; če pa želite zaposlitveni sejem čim bolje izkoristiti in pametno porabiti svoj čas, vam predlagamo, da se na to vnaprej malo pripravite...

Preberite več >>

22/06/2017


Švedska vabi grške strokovnjake s področja zdravstva, naj se preselijo na sever

V okviru enega uspešnih konceptov zaposlovanja se zdravstveni delavci spodbujajo, da Grčijo zamenjajo za Švedsko. Dvakrat letno se v Atenah in Solunu odvije tako imenovani Švedski teden, prireditev, ki je potekala tudi prejšnji mesec, državi pa sodelujeta že vrsto let.

Preberite več >>

20/06/2017


odklanjanje odgovornosti

Namen člankov v rubriki "V žarišču …" je obveščati uporabnike portala EURES o aktualnih temah in trendih ter spodbujati razpravo in izmenjavo mnenj. Članki ne izražajo nujno stališča Evropske komisije.