Raziščite evropski trg zaposlovanja!

Poiščite eno od 1,033,390 prostih delovnih mest, ki ustreza vašim sanjam... v Evropi!

Vključite se na Euresov trg dela!

Če boste na Euresovem portalu ustvarili svoj profil in objavili življenjepis, vas lahko najde eden od 5,484 delodajalcev, registriranih na tem portalu.

Ko se na obrobju norveškega fjorda srečata ljubezen in čokolada

Poletne romance običajno ne spremenijo toka vašega življenja. Vendar ko je Bengt Dahlberg iz Švedske obiskal Fjord Geiranger na Norveškem in se tam zaljubil, se je odločil, da bo storil vse, da bi tam ostal. Zato je na obrobju enega od najspektakularnejših fjordov na svetu odprl kavarno in delavnico za ročno izdelavo čokolade.

EURES Network Mreža EURES EURES Portal EURES Portal Employers Delodajalci Hotel, catering and personal service staff Hotel, catering and personal service staff Jobseekers Iskalci zaposlitve Labour market news/mobility news Labour market news/mobility news Norway Norveška Personal success stories Personal success stories Success stories Success stories Sweden Švedska

27/11/2015

Preberite več >>


"Če želite navezati stik z ljudmi, ki so na vaši strani, ki imajo koristne stike v vseh evropskih državah in ki vam lahko dejansko brezplačno pomagajo najti zaposlitev, potrkajte na vrata Euresovega svetovalca!"

Viola de Carlo ,Italija