Opozorilo
Zaradi potrebnih vzdrževalnih del portal EURES ne bo na voljo od 15/04/2021 19:30 do 15/04/2021 21:00 (Bruseljski čas). Opravičujemo se vam za nevšečnosti.

Obvestilo
Kmalu bo Evropska služba za delo (ELA) odgovorna za Evropski urad za usklajevanje (ECO) EURES ... to bo med drugim vključevalo upravljanje tega portala. Bi radi izvedeli več o ELA? Vse ustrezne informacije in več najdete tukaj .

Delajte kjerkoli v Evropi

Iščite. Najdite. Uskladite.

EURES na kratko

Brezplačen. Večjezični. Človeška mreža

Mreža EURES, ki je začela delovati leta 1994, je evropska mreža za sodelovanje zavodov za zaposlovanje, ki naj bi olajšala prosti pretok delavcev. Ti si vseskozi močno prizadevajo, da bi državljanom Evropske unije zagotovili enake možnosti, kljub jezikovnim oviram, kulturnim razlikam, birokratskim izzivom, različnim zakonodajam o zaposlovanju in pomanjkljivemu priznavanju pridobljenih kvalifikacij po vsej Evropi.

Poudarki

Postanite član ali partner EURES-a

Da bi bil EURES močnejši in učinkovitejši kot instrument za lajšanje prostega gibanja in izboljšanje delovanja evropskega trga dela, se je spremenil in ta reforma se odraža v Uredbi (EU) 2016/589 o mreži EURES.

Sodelujte