Vključite se na Euresov trg dela!

Če boste na Euresovem portalu ustvarili svoj profil kot delodajalec, lahko med 265,614 življenjepisi, registriranimi na Euresovem portalu, poiščete sanjskega kandidata in si zagotovite svojo vidnost na trgu dela.

Mlada portugalska farmacevtka začela novo življenje na Švedskem

Dobra diploma in leta usposabljanja niso bila dovolj, da bi si portugalska diplomantka Claudia Batalha lahko našla zaposlitev, ki bi ji omogočila samostojno življenje, neodvisno od staršev. Stvari so se spremenile, ko je družino obiskal njen brat in jim pripovedoval o priložnostih, ki jih ponuja življenje v Luksemburgu. Claudia se je odločila, da bo sledila njegovemu zgledu in zaposlitev poiskala v EU. „Uvidela sem, da nisem le Portugalka, kar bom sicer vedno ostala, temveč tudi Evropejka,“ pripoveduje.

EURES Portal EURES Portal Employers Delodajalci General managers General managers Healthcare and life science professionals Healthcare and life science professionals Jobseekers Iskalci zaposlitve Personal success stories Personal success stories Portugal Portugalska Senior managers Senior managers Success stories Success stories Sweden Švedska Youth Youth

22/07/2016

Preberite več >>


"Če želite navezati stik z ljudmi, ki so na vaši strani, ki imajo koristne stike v vseh evropskih državah in ki vam lahko dejansko brezplačno pomagajo najti zaposlitev, potrkajte na vrata Euresovega svetovalca!"

Viola de Carlo ,Italija