Kontakt


Če imate kakršnakoli vprašanja ali pripombe v zvezi z EURES-om, portalom ali poklicno mobilnostjo na splošno, se lahko za pomoč obrnete na našo službo za pomoč uporabnikom.

Vendar pa vas prosimo, da si, preden to storite, ogledate razdelek Pomoč & Podpora, kjer se morda že nahaja odgovor na vaše vprašanje.

Na vaša vprašanja boste dobili odgovore v angleškem, nemškem ali francoskem jeziku.

Prek telefona
Zavrtite našo brezplačno telefonsko številko
00800 4080 4080 (samo za klice s stacionarnih številk)
Če z vašega telefona na brezplačno telefonsko številko ne morete klicati, lahko pokličete tudi: +352 42 44 87. Vendar vedite, da bodo stroški pogovora enaki kot za navaden klic v Luksemburg.
Prek spletnega klepeta ali pogovora v živo prek Skypea
Na našo službo za pomoč uporabnikom se lahko obrnete tudi prek spletnega klepeta ali pogovora v živo z uporabo Skypa (brezplačno). Če boste uporabljali Skype, ne pozabite vključiti mikrofona in zvočnikov na vašem računalniku.
Prek elektronske pošte
Pišete lahko v kateremkoli uradnem jeziku Evropske unije/EGP in prejeli boste odgovor v istem jeziku. Če pa ste pripravljeni sprejeti odgovor v angleškem, francoskem ali nemškem jeziku, boste morda odgovor dobili hitreje.

Pošljite sporočilo Euresovi službi za pomoč uporabnikom.

Pomoč in podpora

Ponedeljek - Petek 08:30 -18:00 ( po srednjeevropskem času )

Na vaša vprašanja boste dobili odgovore v angleškem, nemškem ali francoskem jeziku.

Imate vprašanje o EU? Vprašajte Europe Direct

Preselil se bom v drugo evropsko državo – kako dobim dovoljenje za prebivanje? Kakšna pravila veljajo za cene mobilnega gostovanja? Moj let je odpovedan – kakšne so moje pravice? Za katera finančna sredstva EU lahko zaprosi moja organizacija? Odgovore na ta in druga vprašanja boste dobili pri osrednji informacijski službi Europe Direct.

Potrebujete nasvet?